Annonce
Tønder

Fly-entusiaster fik ny skuffelse på Rømø

Lakolk Strand var spækket med fly-glade gæster onsdag kort før middag, men det blev igen lidt af en fuser. Foto: Michael Ehrhorn
Annonce

RØMØ: Tirsdag morgen havde en del mennesker valgt at stå tidligt op for at besøge Lakolk Strand. Her skulle mægtige Hercules-fly lande på stranden i forbindelse med træning, men det blev lidt af en fuser. Hercules nåede nemlig aldrig til Rømø tirsdag morgen på grund af tekniske problemer.

Onsdag 11.30 skulle man så prøve igen, og igen var Lakolk Strand spækket med mennesker trods september-kulde og en del vind.

Klokken 11.45 var der stadig ikke skyggen af et fly i sandet, og nervøsiteten begyndte så småt at indfinde sig blandt de fremmødte. Fra folkene bag var melding dog opløftende - Hercules-flyet var på vej, mens den flyvende tyske gæst, der efter planen skulle komme lige efter Hercules var blevet halvandet time forsinket.

12.05 og stadig intet fly, og så kom den nedslående melding. Hercules-flyet er blevet "diverted" til Aalborg. Det betød på dansk, at flyet af ukendte årsager måtte vende om og flyve til Aalborg, og det tidlige besøg var derfor aflyst. Om det skyldes nye tekniske udfordringer som om tirsdagen, sygdom eller vanskelige forhold stod i det uvisse.

Ventetiden på den forsinkede tyske gæst og udsigten til nye Hercules-fly først ved 17-tiden, fik mange til at forlade Lakolk Strand.

En del vendte dog tilbage hen mod aftenen, og her kunne man omsider se de store maskiner træne på stranden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce