Annonce
112

Flying Superkids starter efterårsturnéen i Skærbæk

Flying Superkids vender endnu engang tilbage til Skærbæk. Det sker den 11. oktober, når deres efterårsturné skydes i gang i Skærbækcenteret. PR-Foto.
Skærbækcentret bliver første stop for Flying Superkids, når de til oktober begynder en ny turné i Danmark.

Skærbæk: Til efteråret drager Flying Superkids endnu engang på turné rundt i landet. Denne gang kan det første show opleves i Skærbæk. Det sker den 11. oktober kl. 18, hvor gymnastiktruppen lægger vejen forbi Skærbækcentret.

Det er ikke første gang, at Flying Superkids besøger Skærbæk, og de glæder sig til igen at besøge byen.

- Det er altid en god oplevelse at komme til Skærbækcenteret. Vi har et fuldstændigt fantastisk samarbejde. De har nogle helt fantastiske faciliteter, og børnene nyder det virkeligt. Men det fedeste er i virkeligheden de menneskelige oplevelser. Det er nogle utroligt søde og dygtige mennesker der arbejder der, som gør noget ud af, at vi kommer. Det er bare fedt, lyder det fra træner hos Flying Superkids, Lars Godbersen.

Annonce

Flying Superkids' turné

Flying Superkids har premiere på deres efterårsturné i Skærbæk den 11. oktober. I løbet af turnéen, som er fordelt over fire weekender i oktober og november, når gymnasterne at besøge 15 byer rundt omkring i hele landet.

Billetsalget til forestillingen i Skærbæk starter tirsdag den 20. august på www.flyingsuperkids.com.

Nye tricks

Til showet den 11. oktober vil man ifølge Lars Godbersen kunne opleve den klassiske blanding af vilde spring, dans, sang og musik. Men de har også et par helt nye tricks i ærmet. I år har de nemlig bygget nogle store og nye springkonstruktioner. Blandt andet en fire meter høj jernkonstruktion, som danner ramme om en række forskellige spring.

- Det bliver noget med nogle opspringspunkter, noget som børnene springer over og igennem. Så vi ligesom genopfinder vejrmøllen igen, kan man sige. Det er jo både en af vores største udfordringer, men også sjoveste opgaver, at genopfinde og gentænke den visuelle oplevelse, fortæller Lars Godbersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om flystøj: Det kan staten ikke være bekendt

Det er en urimelig behandling, mange af naboerne til de kommende F-35 kampfly i Skrydstrup har udsigt til at få. Fredag præsenterede et bredt politisk flertal en aftale, som vil koste skatteyderne 250 millioner kroner i forskellige former for kompensationer til de støjramte naboer. Det er i sig selv mange penge, men det er dog kun godt en procent af det beløb, som staten bruger på selve købet af de 27 nye fly. Når man køber fly for 20 milliarder kroner, skal man også være parat til at betale en anstændig pris for at undgå, at naboer kommer i økonomisk klemme, fordi deres boliger vil falde i værdi. Man kan af gode grunde ikke på forhånd vide, hvad det værditab bliver, og derfor kan der ikke på nuværende tidspunkt afsættes et fast beløb. Men det gør det politiske flertal i en aftale, der ud over at være for nærig også er alt for firkantet. Staten vil tilbyde 117 boligejere tættest på flyvestationen, der bor i en såkaldt rød zone, at de kan få opkøbt deres ejendom. Til gengæld er der cirka 1500 beboere i en såkaldt gul zone lidt længere væk, som kun vil blive tilbudt en støjsikring til 70.000 kroner. Forsvarsminister Trine Bramsen (S) forsvarer sig med, at der ikke er juridisk grundlag for at udbetale erstatning for det værditab, der måske vil blive på grund af den forøgede flystøj. Men så må det politiske flertal træde i karakter som lovgivere og sørge for, at dette juridiske grundlag bliver skabt. Det må selvfølgelig ikke blive et tag selv-bord for husejere, der bare vil kunne påstå, at de har fået et kæmpe værditab og derfor skal have en erstatning. Det skal være en uvildig instans, som konkret skal vurdere, om ejendommene i området kommer til at tabe mere i værdi, end de måske ellers ville have gjort, hvis der ikke var købt nye kampfly. Det vil betyde, at staten ikke på forhånd kan vide, hvad udgiften til at dække naboernes tab bliver. Men det er en regning, alle skatteydere må være parat til at betale.

Danmark

Agnes er dybt skuffet over flyerstatning: Det er fuldstændig uanstændigt

Annonce