Annonce
Esbjerg

Flytter midlertidigt ud af tvangslukket storcenter: Skokæde åbner pop-up butik i gågaden

Det er første gang, at Deichmann bevæger sig ud i en pop-up løsning, men under de nuværende omstændigheder var det en oplagt mulighed, mener CEO i Deichmann Skandinavien. Arkivfoto
Efter flere måneders corona-tvangslukning af butikken i Broen Shopping, flytter Deichmann nu midlertidigt ind i gågaden og genåbner torsdag.

Esbjerg: Den internationale skokæde Deichmann åbner torsdag en pop-up butik i Kongensgade 82.

Normalt holder skobutikken til i et stort lejemål i Broen Shopping, men storcentrene er, i modsætning til den øvrige detailhandel, fortsat corona-lukket, og nu har Deichmann mistet tålmodigheden. De flytter derfor midlertidigt ind i gågaden, hvor de kan genåbne på lige fod med de andre butikker.

Det er første gang, at Deichmann bevæger sig ud i en pop-up løsning, men under de nuværende omstændigheder var det en oplagt mulighed, selvom det er ukendt grund, forklarer Thomas Christensen, der er CEO i Deichmann Skandinavien.

- Da vores butik i Broen Shopping desværre fortsat holder lukket, startede vi jagten på nogle egnede butikslokaler, da vi savner at servicere vores kunder – og når kunderne i denne tid desværre ikke kan komme til os, så må vi jo komme til dem. Det er heldigvis lykkedes os på rekordtid at finde et egnet lokale. Her kan vi, i lidt alternative Deichmann rammer, vise et stort udpluk af vores nyeste kollektion frem og tilbyde vores trofaste kunder en sikker shoppingoplevelse, der følger alle corona-retningslinjer, hvor vi kan og må, siger Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Det velkendte personale

Deichmanns nye midlertidige lokaler i Kongensgade 82 har indtil for nyligt været udlejet til børneuniverset Olila, der nu er flyttet til Sædding. Skokæden har indtil videre underskrevet lejekontrakt frem til den 2. maj.

I den nye Deichmann-butik vil kunderne blive mødt af det velkendte personale fra Broen Shopping, og de ser meget frem til igen at kunne møde esbjergenserne til en snak om sko til både små og store fødder.

- Vi glæder os utrolig meget til igen at kunne servicere byens borgere og byde dem velkommen i butikken til personlige rådgivning og vejledning i trygge rammer. Vi ser frem til at åbne op og står klar med de nye forårsnyheder og til at hjælpe kunderne med at finde frem til det helt rette fodtøj – noget der kan være svært online, siger Charlotte Schmidt, der er butikschef i Esbjerg.

Deichmanns pop-up butik åbner torsdag den 11. marts. Butikken følger gågadens åbningstider; mandag – lørdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce