Annonce
Kolding

Flyvende superbørn vender tilbage til Kolding

I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. Pressebillede
De unge ”supergymnaster” fra Flying Superkids vender tilbage til Kolding med en toptunet forestilling og et kæmpe lysshow 12. oktober.

Kolding: Et år er gået siden Flying Superkids sidst optrådte i Kolding. Denne gang er det dog uden det karakteristiske telt. I stedet optræder de flyvende ”supergymnaster” i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter lørdag 12. oktober som en del af deres efterårsturné.

Som altid medbringer de et væld af showteknik og et kæmpe lysshow og omdanner centeret til en fuld udrustet ”showarena”. Derefter går det løs med superbørnenes velkendte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

Flying Superkids, med koreografen Jack Godbersen i spidsen, har siden november sidste år brugt op mod syv måneder og i omegnen af 1000 timer på at udvikle forestillingen, programmere lys og indøve koreografier. Resultatet af det arbejde er årets show, som er propfyldt med nye, imponerende numre, masser af grin og godt humør.

I år optræder gymnasterne blandt andet med et særligt intenst springnummer. I nummeret er en fire meter høj jernkonstruktion centrum for en række nervepirrende spring.

Billetsalget til forestillingen i Kolding starter tirsdag 20. august.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce