Annonce
Tønder

Flyvende TM Tønder bankede fynboer

Tønderhal 2, TM Tønder Foto: Flemming Andersen
TM Tønder har haft problemer med at score nok mål i de første kampe, men nu står man tilbage med en god sæsonstart og 29 mål i 3. runde ude mod Nyborg, der blev slået med knusende 29-19.
Annonce

NYBORG: En klar sejr og et nederlag, hvor det ikke så godt ud. De to første runder har været nogenlunde nat og dag for håndboldherrerne fra TM Tønder, og dermed var 3. runde definerende for, hvorvidt sæsonstarten i 1. division har været god eller dårlig.

Det skulle afgøres på udebane mod SUS Nyborg. En modstander som TM Tønder-træner Jan Paulsen på forhånd havde udtrykt stor respekt for, men det blev aldrig spændende på Fyn.

Her leverede TM Tønder nemlig en knusende sikker indsats, og problemerne med at score mål forstummede totalt med sejren på ti mål. 29-19 sluttede det i Nyborghallerne.

-  Jeg havde håbet og troet på sejren, men jeg havde nok ikke regnet med, at vi ville vinde så stort. Rent defensivt er det dog rigtig godt i dag, mens vi også ser gode ud i angrebet, siger TM Tønder-træner Jan Paulsen.

Annonce

Suveræn start

TM Tønder-træner Jan Paulsen havde inden kampen påpeget, at starten ville blive afgørende for kampen. Af samme grund var det vigtigt at være klar, og det var spillerne.

Målene haglede ind og forsvaret stod godt, og et stykke inde i 1. halvleg var kampen nærmest allerede afgjort med cifrene 12-4 i Tønder-favør.

- Jeg synes, at vi straffer dem. Taktikken var, at vi skulle løbe med Nyborg, for på den front havde vi mere at byde ind med. Defensivt har vi godt fat og sætter os på dem, og så giver det gode kontramuligheder, som vi udnytter og bruger til at skabe hul, fortæller Jan Paulsen.

Herfra fik værterne en smule momentum med fire mål på stribe, men det var stadig 14-9, da spillerne gik til pause.

- Intet var afgjort, og der var en del ting, vi lige skulle rette til. Blandt andet begyndte vi at lave nogle forkerte vurderinger i angrebet, og det skulle vi rette til op til anden halvleg, udtaler Tønder-træneren.

Annonce

Kørte den hjem

Fra starten af anden halvleg skulle TM Tønder-mandskabet holde fokus, og gæsterne kom godt ud i Nyborg.


I det hele taget var det en rigtig stærk holdindsats. Alle bød ind, og det var dejligt at se.

Jan Paulsen, træner TM Tønder


De to hold fulgtes godt ad i indledningen, inden Tønder-spillerne for alvor fandt momentum igen. Hver gang Nyborg fik bolden i nettet, kvitterede TMT med to mål, og pludselig var forspringet oppe på ti mål med 25-15 på tavlen.

- Forsvarsmæssigt rammer vi igen den rigtige højde, og så tager målmændene godt fra og redder især en del straffekast, lyder det fra TMT-træneren.

I resten af anden halvleg kørte TM Tønder stille og roligt sejren i land. Undervejs lykkedes det endda målmand Jonas Wilde at komme på tavlen.

Efter 60 minutter var de knusende cifre 29-19 til TM Tønder efter en præstation, hvor særligt Casper Rahr Madsen impnerede med seks mål, mens Kasper Lydiksen også noterede sig seks træffere. Også venstre-backen Anders Sell så stærk ud med fire mål.

- I det hele taget var det en rigtig stærk holdindsats. Alle bød ind, og det var dejligt at se, slutter træner Jan Paulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce