x
Annonce
Sport

Fodbold-chok: Pokalsensation i Kolding

Rune Nautrup i den hvide Kolding-trøje blev matchvinder, da KIF sensationelt sendte Randers FC ud af pokalturneringen. Arkivfoto.

FODBOLD: Kolding IF leverede sent tirsdag aften en pokalsensation af de helt store med en sejr på 2-1 over Randers FC.

Hjemme på Kolding Stadion så det ellers ganske håbløst ud for det undertippede hjemmehold, da superligaklubben Randers FC bragte sig foran allerede efter seks minutter.

Det var Emil Riis Jakobsen, der bragte gæsterne foran 1-0.

Efter en halv times spil så det sidste håb om et uventet pokalresultat ud til at forsvinde for Kolding IF. Denis Fazlagic fik rødt kort, og så måtte værterne ellers spille resten af kampen i undertal.

Trods 10 mod 11 formåede Kolding IF at holde liv i kampen, og tre minutter før tid kom det første chok. Henrik Brodersen udlignede og tvang pokalkampen ud i forlænget spilletid. Her skulle man så tro, at hjemmeholdet fra tredjebedste række løb tør for kræfter.

Det gjorde de nok også, men holdet har i skikkelse af Rune Nautrup en angriber, der ved, hvor målet står. Efter 107 minutters spil scorede anfører Nautrup det, der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Kolding IF kæmpede og kæmpede for at holde 2-1-føringen, og i målet var Jens Rinke gang på gang redningsmand. Efter 121 minutters spil - langt størsteparten i undertal - kunne hjemmepublikummet og spillerne fejre den massive pokalsensation mod superligamandskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce