Annonce
Vejen

Fodbold helt uden at blive beskidt

Jan Hansen inviterer nu til fodbold på en helt ny facon i Glejbjerg. Foto: Steen Rasmussen
Sportsforeningen inviterer til informationsmøde om eSport i klubhuset torsdag den 20. februar kl. 17.
Annonce

GLEJBJERG: De seneste 150 år har fodbold været noget med en læderbold, støvler med knupper og masser af frisk luft og motion på en græsplæne.

Det ændrer sig nu helt i takt med tiden og de unges interesser for den forunderlige verden foran en computerskærm. Fodboldklubben Glejbjerg SF tager nu eSport på programmet.

Og hvad er det så for noget?

- Der spilles to mod to i FIFA20 på en Play Station 4 - altså på computer og skærm. Der skal være fire til seks personer på et hold, og man skal ud at spille fire til syv stævner pr. sæson. De tilmeldte hold skiftes til at holde stævner, forklarer formand for boldklubben Jan Hansen.

Der er informationsmøde i klubhuset torsdag den 20. februar kl. 17, hvor Daniel Moshav eller Mathias Bahn vil fortælle og demonstrere. Alle kan deltagere uanset alder og køn. Man behøver heller ikke være aktiv fodboldspiller i GSF.

- Der er holdtilmeldingsfrist allerede den 22. februar, så hvis vi skal nå at være med i den kommende sæson, skal vi være hurtige. Det er en offline turnering, som spilles med puljer, som vi kender det fra almindelig fodbold. Man spiller om at komme med til regionsfinalerne, hvor man spiller om at komme med videre til DM.

Jan Hansen fortæller, at det første år er et forsøgsprojekt med en beskeden kontingent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce