Annonce
Kolding

Fodboldformand jubler: - Vi gør klar til at få op mod 1500 tilskuere på Kolding Stadion

Formanden for Kolding IF, Claus Holm Søberg, fortæller, at man gør klar til at kunne lukke op mod 1500 tilskuere ind ved 1. divisionsholdets sidste fire hjemmekampe. De skal fordeles i tre adskilte sektioner. Arkivfoto: Casper Vagner Christensen
Hos 1. divisionsklubben Kolding IF ser man efter mange måneder uden tilskuere frem til at få liv på tribunerne igen ved sæsonens sidste fire hjemmekampe. I klubben regner man med at kunne åbne tre tribuner og indgange og dermed få op til 1500 tilskuere ind på stadion.

Kolding: Der skal masser af liv på Kolding Stadion, når Kolding IF spiller de sidste fire hjemmekampe i den nuværende fodboldsæson i 1. division.

Folketingets spritnye genåbningsplan har åbnet for, at klubben allerede fra onsdag i næste uge kan byde tilskuere velkommen tilbage på tribunerne, og det er noget, der glæder bestyrelsesformanden for Kolding IF, Claus Holm-Søberg, som fredag morgen stod op til den gode nyhed.

- Jeg havde et lille spirende håb om, at det ville komme, og det er jo bare helt fantastisk, siger Claus Holm-Søberg.

Annonce

Kolding IF kan ligesom landets øvrige fodboldklubber lukke op til 500 tilskuere ind per adskilt sektion, hvis der vel at mærke er separate indgange til hver sektion. Alle tilskuere skal vise coronapas ved indgangen, og klubberne skal registrere alle tilskuere til brug ved eventuel senere smitteopsporing.


Vi har jo både sæsonkortholdere og sponsorer, hvor vi ikke har kunnet give dem den oplevelse, de egentlig havde købt

Claus Holm-Søberg, fmd. Kolding IF


Fodboldformanden forklarer, at man i klubben gør klar til at kunne åbne hele tre tilskuersektioner, og at man i den forbindelse vil sørge for at etablere tre indgange til stadion. Dermed kan der gøres plads til op til 1500 tilskuere til hver af de fire hjemmekampe, der venter.

Vagter tjekker coronapas

- Det er utrolig vigtigt, at vi får publikum og sponsorer tilbage igen og kan give dem noget tilbage. Vi har jo både sæsonkortholdere og sponsorer, hvor vi ikke har kunnet give dem den oplevelse, de egentlig havde købt, siger Claus Holm-Søberg, der oplyser, at tilskuergennemsnittet per kamp i efteråret 2019 var cirka 1400.

Han håber og tror, at der vil være stor interesse for at komme på stadion for at overvære de næste hjemmekampe.

- Den eneste joker kan være, at man skal vise coronapas. Det kan spille en rolle. For os er det intet problem, for vi har vagter på i forvejen ved indgangen, forklarer Kolding IF-formanden.

Den næste hjemmekamp på Kolding Stadion spilles fredag den 23. april, hvor Kolding IF møder Vendsyssel FF. Den 30. april kommer Fremad Amager på besøg, og siden venter hjemmekampe mod Hobro og Skive.

Også KoldingQ's hold i Gjensidige Kvindeligaen kan fra onsdag i næste uger have tilskuere ved hjemmekampene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce