Annonce
Sønderborg

Skubbede, spyttede og kaldte hende 'møgluder': Fodboldklub giver ung kvindelig dommer en halv undskyldning

Egernsund KIF er kendt for at gå til stålet, og enkelte gange over grænsen. Foto: Claus Thorsted
I en offentlig udtalelse undskylder formand for Egernsund KIF, en af deres spilleres opførsel overfor en kvindelig dommer i en serie 4-kamp. Men han mener samtidig, at dommeren har overdrevet episoden.
Annonce

Egernsund: I en serie 4-kamp mellem Egernsund KIF (EKIF) fik en af Egernsunds spillere, der er berømt for at score mange mål, men også berygtet for sin dårlige opførsel, endnu et rødt kort. Fordi han ifølge den 18-årige kvindelige dommer, Julie Alsbro, skubbede hende på skulderen, spyttede på hende og kaldte hende en møgluder - efter at han havde fået det gule kort.

Spilleren har fået seks dages karantæne, og sagen er anmeldt til Syd- & Sønderjyllands Politi. Nu reagerer EKIFs fodboldformand, Thore Naujeck, med det, der kan kaldes en halv undskyldning i TV-Syd. På den ene side undskylder han episoden, men på den anden mener han, at dommeren og medierne har overdrevet.

"Jeg kan ikke sige andet end - undskyld. Undskyld for det, du skulle opleve, i kampen mod Egen. Det der skete, kan vi kun tage afstand fra, da denne opførsel er fuldstændig uacceptabel. Derfor har vi afholdt et spillermøde og haft dette på dagsordenen. I skal selvfølgelig kunne føle jer trygge på banen uanset hvad. Beklager dog virkelig det, du har været udsat for, og ord kan nok ikke dække det. Men ingen fortjener sådan en behandling", skriver formanden i en offentlig udtalelse.

Annonce

Ingen spyttede

- Ingen af vores spillere har set, at hun er blevet spyttet på. I nogle medier er et puf beskrevet som et decideret skub med to hænder i brystet, men det er ikke rigtigt, siger Thore Naujeck til TV-Syd.


Ingen af vores spillere har set, at hun er blevet spyttet på. I nogle medier er et puf beskrevet som et decideret skub med to hænder i brystet, men det er ikke rigtigt.

Thore Naujeck, formand EKIF


- Det er blevet sådan, at der simpelthen er sket nogle ting, som vi er nødt til at reagere på. Der er smurt noget på historien, som ikke er sket. Jeg er med på, at vi har lavet en fejl, at vi har en udfordring, og det er os, der skal lave noget om, men vi skal heller ikke dømmes for mere, end der er sket, fortæller Thore Naujeck til tv-stationen.

Julie Alsbro siger til TV-Syd, at hun ikke ønsker at tage imod en invitation fra klubben om at mødes, så længe sagen kører hos politiet. Hun fastholder dog sin oplevelse.

- Jeg ved, hvad jeg har oplevet. Jeg står 100 procent inde for, hvad jeg har sagt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce