Annonce
Esbjerg

Fodboldlandskamp spilles i Esbjerg til ære for trafikdræbt betjent

Annonce

Esbjerg: Det danske politilandshold i fodbold for kvinder skal fredag 15. november kl. 16 spille på Blue Water Arena mod Ungarn. Det sker for at ære Magnus Buhl Hansen, der var en del af trænerteamet på holdet. Der er tale om en EM-kvalifikationskamp. Kampen spilles i Esbjerg for at ære den 35-årige politiassistent Magnus Buhl Hansen, der i sommer blev dræbt ved en trafikulykke i København.

Magnus Buhl Hansen stammede fra Ansager ved Varde. Han havde en del af sin uddannelse og arbejdede også efterfølgende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor han var en dygtig værdsat kollega. De seneste år arbejdede han i København.

Siden 2015 havde Magnus Buhl Hansen været en del af trænerteamet på kvindernes politilandshold, og han havde også et stort ønske om, at en af kvindernes kampe kunne spilles i Esbjerg.

På fredag åbnes dørene på stadion kl. 15. Der er åbningsceremoni kl. 15.30, og kampen starter kl. 16.00. Her vil der blive holdt et minuts stilhed, og de danske spillere og dommerne spiller med sørgebind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce