Annonce
Kolding

Fodboldshowkamp spilles til fordel for børneafdelingen

Kasper Juul er initiativtager til arrangementet Fodbold mod cancer, som skulle have været afholdt i juni men blev aflyst på grund af corona. Som plaster på såret bliver der 8. august afholdt en showkamp med en række fodboldkendisser og realitystjerner. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Annonce

Kolding: Velgørenhedsprojektet Fodbold Mod Cancers oprindelige planer blev fældet af coronakrisen, så det planlagte event den 20. juni måtte gøres virtuelt. Nu slår fodboldspillerne tilbage med et minievent den 8. august.

Her spiller Kolding Boldklub en showkamp mod Fodbold Mod Cancer All-stars, der stiller med både tidligere landsholdsspillere, superligaspillere, reallity-deltagere og KoldingQ's Mathilde Braithwaite.

- Hos Fodbold Mod Cancer ønsker vi at sætte utroligt meget fokus på at få samlet penge ind til kampen mod den forfærdelige sygdom kræft. 80 procent, af alt hvad vi indsamler ved at lave events, sælge merchandises og så videre i løbet af et helt år, går til vores udvalgte modtager. Vi vælger årligt en ny modtager af vores indsamling og stræber efter at ramme områder, som vi kan donere direkte til, og på den måde komme udenom administration og lignende, fortæller Kasper Juul, stifter af Fodbold Mod Corona.

Indsamlingen går til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital.

Showkampen spilles lørdag den 8. august kl. 17.00 på Kolding Boldklubs anlæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce