Annonce
Tønder

Fokus på Rømø-dæmningen

Rømø-dæmningen, her fotograferet under frostvejret i februar, er en livsnerve i Tønder Kommune, der kræver politikernes og myndighedernes fulde opmærksomhed, skriver Hans Otto Sørensen i sit indlæg. Privatfoto

Læserbrev. Hvem siger, at det ikke kan betale sig at skrive læserbreve?

Jeg havde i januar et læserbrev i JydskeVestkysten, hvor jeg argumenterede for, at vi skal have et større fokus på at sikre Rømødæmningen mod fremtidens højere vandstande og kraftigere storme.

Dæmningen er en livsnerve i Tønder Kommune, og derfor kræver den og dens vedligehold, samt tilpasningen til fremtiden, vores fulde opmærksomhed. Vi må ikke vente med forbedringerne, til skaden er sket, når stormfloden er skyllet hen over den, og afbrudt forbindelsen til Rømø.

På opfordring sendte jeg efterfølgende et brev med samme indhold til Tønder Kommune.

Tønder Kommune har nu for nylig skrevet til mig, at de er af samme opfattelse, og at de derfor har rettet henvendelse til Kystdirektoratet for at høre deres mening om, hvorledes det sikres, at der kommer en langsigtet løsning.

Det lyder godt. Herfra skal lyde en tak til kommunen, og nu venter vi så på, at de ansvarlige ”kommer op af vandet”, havde jeg nær sagt, ”kommer ud af røret”, og tager stilling til de mulige løsninger, som jeg skitserede, og sætter relevante projekter i gang.


Det lyder godt. Herfra skal lyde en tak til kommunen, og nu venter vi så på, at de ansvarlige ”kommer op af vandet”, havde jeg nær sagt

Fra læserbrevet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce