Annonce
Vejen

Fokus på trafikken og udviklingen i Askov

Malene Kaisen Nielsen. Arkivfoto: Joan Karlsen
Annonce

Læserbrev: Øget bosætning i og omkring Askov giver øget pres på trafikken gennem byen.

Det er positivt, at vi øger bosætningen, og vi er i kommunen glade for, at Askov er et populær område, som mange gerne vil investere i.

Det betyder dog, vi har en opgave, der skal løses, så der i Askov er en samlet plan for både byens udvidelse, men i høj grad også for afviklingen af den øgede trafik.

Udviklingen har overhalet os, og vi er kommet bagefter med de planer, der skal sætte fokus på trafikken og sikkerheden i Askov. Det må vi se at få rettet op på ved dette års budget lægning. Det er mange penge, vi taler om, og det betyder, at vi på driftssiden afsætter 300.000 kr. til helhedsplan for bymidte og trafikafvikling i Askov i 2021.

På anlægssiden er der afsat 1 million i 2021 og 5 millioner i 2022. Der er ikke afsat midler i 2023, hvilket jeg vil arbejde for, at der bliver ved næste budgetlægning.


Udviklingen har overhalet os, og vi er kommet bagefter med de planer, der skal sætte fokus på trafikken og sikkerheden i Askov.


Projektet skal sættes i gang, og vi skal have belyst, hvordan vi løser trafikken i gennem Askov by og en forlængelse af Boulevarden. Projektet skal også ses i sammenhæng med infrastrukturen Vejen Syd og Øster Skibelundvej, hvor der også er sat penge af til at få løst trafikken der i 2022, 2023 og 2024 med henholdsvis 500 tusind i 2022, 9 millioner i 2023 og 5 millioner i 2024.

Jeg håber, et samlet byråd vil bakke op om forslagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde For abonnenter

Barn skulle onanere med børste, og ung kvinde blev voldtaget: Læs uddrag af anklageskrift mod 22-årig fra Varde

Annonce