Annonce
Varde

Folkebevægelsen Vi siger nej til 5G demonstrerer på Torvet

Annonce

Varde: Lørdag den 25. januar vil folkebevægelsen Vi siger nej til 5G i Danmark stå bag protestaktioner i en række byer over hele landet - bl.a. i Varde. Demonstrationen er en del af en international protestaktion i over 30 lande, der skal sætte fokus på den folkelige modstand mod det kommende 5G-netværk.

- Vi ønsker at sætte fokus på de sundhedsrisici, der er forbundet med udrulningen af 5G-netværket. Allerede nu med Wi-Fi, Bluetooth, 2G, 3G, 4G og anden forurening fra stråling fra trådløse teknologier med elektromagnetiske felter er vi under massiv bestråling, som har dokumenterede biologiske skader på mennesker, dyr, natur & miljø publiceret i peer reviewed videnskabelige tidsskrifter. Forureningen fra bestrålingen vil med et 5G-netværk oveni alt andet lige forøges betydeligt, siger Preben Kastrup i en pressemeddelelse fra folkebevægelsen.

- Vores mål er at skabe en solid folkebevægelse, der på et oplyst grundlag siger fra over for udrulningen af 5G. Vi håber også at kunne råbe politikerne på Christiansborg op såvel som i EU, og at de vil beslutte at tilbagerulle 5G-netværket og fremover have fokus på helbredssikker telekommunikation, udtaler Preben Kastrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce