Annonce
Tønder

Folkeligt Samfund inviterer til foredrag om verdens fødevaresituation på Højer Efterskole

Folkeligt Samfund i Højer inviterer til foredrag på Høje Efterskole i samarbejde med Folkeuniversitetet. Foredragsholder er Per Pinstrup Andersen og emnet er verdens fødevaresituation. PR-foto
Annonce

Højer: Tirsdag den 19. november kl. 19 inviterer Folkeligt Samfund i Højer i samarbejde med Folkeuniversitetet og Højer Efterskole til foredrag på efterskolen. Emnet er verdens fødevaresituation og foredragsholderen er Per Pinstrup Andersen. Selvom verdens befolkning er blevet fordoblet siden 1950'erne, er sultproblemerne blevet stærkt reduceret takket være en vedholdende og klog indsats først og fremmest fra FNs side.

Centralt i denne indsats har aftenens foredragsholder, Per Pinstrup Andersen, stået, og selv nu i en alder af 80 år, rejser han stadig verden rundt for at skubbe på udviklingen. Han er optimist med hensyn til at holde verdens befolkning fri for sult, også selv om vi bliver 11 mia. mennesker i år 2100.

Han vil fortælle om ”Den grønne revolution”, som har betydet, at verdens fødevareproduktion er steget væsentlig mere end befolkningstilvæksten, og om vigtigheden af, at den teknologiske udvikling ikke sættes i stå på grund af misforståelser og uvidenhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderjyske Herrehåndbold For abonnenter

Thomas Mogensen farede vild på landevejen og mistede noget af sig selv

Annonce