Annonce
forside

Folkeskolen fortjener ikke skidtspand

Hans Holmer
Annonce

Læserbrev: SF anerkender folkeskolernes indsats og gode resultater. Vi vil fastholde og udbygge folkeskolernes høje kvalitet, ligesom vi vil stille forslag om en kampagne, der oplyser borgerne om folkeskolernes fantastisk flotte faglige og trivselsmæssige resultater. Det er der et åbenlyst behov for.

Kolding Kommunes folkeskoler er blevet nummer et blandt landets 98 kommuner, når det gælder evnen til at bibringe kommunens elever faglig udvikling. Kommunens folkeskoler er samtidig blevet nummer fire, når det gælder trivsel.

SF konstaterer derfor at den Konservative byrådskandidat Ole Kærup hælder i et læserbrev en skidtspand af uvidenhed, manglende respekt og indfølingsevne ud over folkeskolerne i Kolding Kommune.

Ole Kærup postulerer, at kommunens folkeskoler mangler "engagement, faglighed, læringsprocedure, så vel som socialisering og fællesskabsfølelse". Han mener, at folkeskolerne er "kontrære, rigide og fodformede". Hans trumf er det synspunkt, at forældrene i folkeskolerne mangler engagement og bruger folkeskolen som "en parkeringsplads for børn, mellem forældrenes morgenmad og aftensmad".

Og det fra et parti der ellers påberåber sig at være et familieparti. Der vil sikre forældres ret til selvbestemmelse.

Den konservative gruppeformand, Knud Erik Langhoff, har ikke taget afstand fra den skidtspand, kollegaen vælter ud over folkeskolerne og forældrene. Den der tier samtykker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce