Annonce
Esbjerg

Folketingsmedlemmer besøgte Ribe Fjernvarme

Sammen med Anders Kronborg og Ulla Tørnæs var også direktør for Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, med på besøget hos Ribe Fjernvarme. De tre blev vist rundt af bestyrelsesformand Kim Holst Elstrøm og driftsleder Richard Boisen. 
To lokale folketingsmedlemmer var mandag på besøg hos Ribe Fjernvarme for blandt andet at høre mere om stedets arbejde med grøn omstilling.
Annonce

Ribe: Der var fint besøg hos Ribe Fjernvarme mandag eftermiddag, da folketingsmedlemmerne Anders Kronborg (S) og Ulla Tørnæs (V) besøgte Ribe Fjernvarme for at se nærmere på virksomhedens arbejde med grøn omstilling.

Med på rundturen var også direktør fra Dansk Fjernvarme, Kim Mortensen, og sammen så de på faciliteterne og omgivelserne hos Ribe Fjernvarme.

- Fjernvarmen i Ribe gør det rigtig godt. Besøget var virkelig spændende og vi fik et fint indblik i, hvordan fjernvarmen er en del af den grønne løsning i Danmark. Høj forsyningssikkerhed og en branche, der har et stort lokalt ejerskab kendetegner fjernvarmen i Danmark, siger Anders Kronborg, som er medlem af Folketingets Energi-, Klima-, og Forsyningsudvalg.

De to politikere blev vist rundt af bestyrelsesformand Henrik Holst Elstrøm og driftsleder Richard Boisen.

I forbindelse med besøget var de to folketingsmedlemmer nysgerrige på den nye kedel, som næsten står færdig, og hvordan fjernvarmen spiller en central rolle i forbindelse med udstykninger og blandt andet indgår i de store og visionære planer for det nye boligområde ved Ribes gamle jernstøberi.

Folketingsmedlemmerne Anders Kronborg og Ulla Tørnæs besøgte mandag eftermiddag Ribe Fjernvarme.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Esbjerg

Retsordfører efter tilmelding af folketingsmedlem som sæddonor og huskøber: Chikane skal gøres strafbart

Annonce