Annonce
Esbjerg

Folketingspolitikere skal debattere landbrug og miljø i Ribe

I november er der debatmøde i Ribe Fritidscenter, hvor Anders Kronborg deltager sammen med Henrik Dahl, Ulla Tørnæs og Henning Hyllested. Foto: André Thorup
Mandag den 9. november inviterer Socialdemokratiet til politisk debataften i Ribe Fritidscenter.
Annonce

Ribe: Socialdemokratiet i Ribe inviterer til en spændende politisk debataften mandag den 9. november i Ribe Fritidscenter.

I panelet sidder folketingspolitikerne Anders Kronborg (S), Henrik Dahl (LA), Ulla Tørnæs (V) og Henning Hyllested (Enh.).

På dagsorden er emnerne grøn omstilling og biodiversitet og landbrug, som folketingspolitikerne skal debattere. Det er det socialdemokratiske byrådsmedlem i Esbjerg Byråd, Nini Oken, der er arrangør.

- Vi skal også høre politikerne mellem valgene, og det er årsagen til, at jeg har taget initiativ til denne debataften. Vi skal debattere aktuelle emner, og der er god grund til, at politikerne får en god dialog med hinanden allerede nu. Miljø og landbrug interesserer jo os alle, og derfor vil vi gerne høre, hvad de vil med disse områder. Panelet består af fire folketingspolitikere, der alle er valgt her i området, fortæller Nini Oken.

Arrangørerne tager alle hensyn til corona, og man skal tilmelde sig på en sms til 2380 1849 hvis man ønsker at deltage. Man skal bære mundbind, når man ikke sidder ned, og der vil højest være plads til 100 gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Trekantområdet

Falck fandt fire nye coronatilfælde: Efterskole har sendt alle 160 elever hjem

Annonce