Annonce
Kolding

Folkeuniversitetet åbner efterårssæsonen med et stort brag

Annonce

Kolding: Folkeuniversitetet i Kolding åbner efterårssæsonen med et stort brag tirsdag den 1. september kl. 18.30 med forelæsningen om netop altings oprindelse - nemlig Big Bang.

Martin S. Sloth, professor i kosmologi, og Thomas Ryttov, lektor i partikelfysik, begge fra det nationale grundforskningscenter for kosmologi og partikelfysik, CP3-Origins, diskuterer, hvad vi ved - og især hvad vi ikke ved, om dengang universet blev til.

Hvad ved vi om universets oprindelse? Opstod universet i Big Bang, eller var der noget før? Findes der en teori for alting? Er universets og vores egen oprindelse en tilfældighed? Har alting en ende, og hvad er i så fald meningen med det hele?

Lige nu skal vi passe ekstra godt på hinanden, og derfor har Folkeuniversitetet også taget en række forholdsregler, så man trygt kan gå til forelæsninger i efteråret. Det betyder, at der ikke serverers vin og snacks efter åbningsforelæsningen. Til gengæld er alle velkomne til selv at medbringe egen vin, øl, vand og snacks til arrangementet og nyde det under forelæsningen, fortæller Folkeuniversitetet i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce