Annonce
Varde

Fond bag fritidscentret får ti år mere

Der er gået et par år fra første spadestik, men nu er det ombyggede og tilbyggede Varde Fritidscenter også snart klar. Fra Venstre har borgmester Erik Buhl, fondsformand Bent Ove Larsen, formand for udvalget for kultur og fritid, Mads Sørensen og centerdirektør Jesper Brodersen gang i skovlene. Arkivfoto: André Thorup
Mulighed for at forlænge kontrakten to gange, med op til fem år hver gang, blev tirsdag aften straks-udløst som ti år mere til fonden bag Varde Fritidscenter.

Varde: Hvis nogen kan se så langt frem som til 2043, så er det så langt, fonden bag Varde Fritidscenter tirsdag aften fik kontrakt på driften af kommunens største idrætsanlæg.

Formanden for fonden, Bent Ove Larsen, begrundede i JydskeVestkysten tirsdag ønsket om at forlænge kontrakten med muligheden for at få pæne regnskaber. Fordi pæne regnskaber giver mulighed for at låne endnu flere penge til endnu flere ideer, end den udvidede svømmehal, den udvidede fysioterapi, den store fælleskantine med den kommende Frelloskole, og det helt nye Sportel, der står færdig lige omkring påske.


Med den her aftale synes jeg, at vi strækker os meget langt med at give fonden og IFV et fornuftigt grundlag at drive deres virksomhed, og ikke mindst deres udvikling, på.

Steen Holm Iversen, C


Dén begrundelse faldt i god jord i et enigt byråd.

Annonce

Konservative holder øje

- Jeg forstår godt, at fondens mulighed for at optage kredit er i spil, og jeg vil da gerne bifalde de stemmer, der roser fonden for det arbejde, der pågår. Med den her aftale synes jeg, at vi strækker os meget langt med at give fonden og IFV et fornuftigt grundlag at drive deres virksomhed, og ikke mindst deres udvikling, på. Det ligger der noget gensidighed i, sagde konservatives Steen Holm Iversen og fortsatte:

- Og så vil vi holde et skarpt øje med IFV og med, at den positive udvikling fortsætter.

Annonce

Tom Arnt Thorup vil svømme - engang

Borgergruppens Henrik Vej Kastrupsen understregede, at listen altid har haft tillid til den erhvervsdrivende fond bag fritidscentret, og Tom Arnt Thorup, der privat bor tæt på, glæder sig til at komme i svømmehal igen, og tilføjede:

- Hvis altså landet åbner igen i år. Det må vi jo se.

Borgmester Erik Buhl glædede sig over at se ”den flyvehøjde, der er på udviklingen af fritidscentret,” som han udtrykte det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Sport

Se med i aften på jv.dk: Vi sender direkte fra stort speedwaybrag

Kolding For abonnenter

Ejer af fitnesscenter efter næsten fire måneders lukning: - Vi taber penge hver dag

Annonce