Annonce
Kolding

Fond til naturrig by

Hans Holmer
Annonce

Læserbrev: Investeringer i grønne områder i Kolding har endnu mere værdi både på kort sigt og langt sigt end salg af et stykke naturrig jord, son kun kortvarige luner i kommunekassen, men langvarigt forringer byens tiltrækning- og udviklingsmuligheder.

SF i Kolding vil vi arbejde for at der oprettes en Naturfond til at opkøbe grønne naturområde i Kolding by.

Der er i de sidste mange år blevet bygget meget i Kolding by, og derfor er der også forsvundet mange grønne naturområder og åndehuller, som folk og ikke mindst dyrelivet har værdsat.

Derfor vil vi i SF foreslå, at en andel af kommunens indtægter på jordsalg skal gå til at investere i grønne naturområder.

Nogen vil måske sige, at det er spild af penge, men SF´s påstand er, at det vil gøre byen til et langt mere attraktivt sted at bo, hvis man også har naturen tænkt ind i byudviklingen. Vi bør i den sammenhæng også kigge på, om vores by-fortætningsstrategi tager for meget hensyn til byggeri frem for naturen.

Fonden skal via de penge, som komme ind fra jordsalg, opkøbe strategiske områder i Kolding, så vi undgår, at byen bliver plastret til med boliger, uden at der også er plads til naturen og dyrelivet og de mennesker, som bor i byen. Så hvis vi for alvor vil investere i en bæredygtig og fremtidssikret by, bør naturen have en langt større rolle, end den har i dag!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Diskoteksejer frygter tomme dansegulve året ud: - Vi skal kunne give fuld gas, ellers giver vi ingen gas

Annonce