Annonce
Læserbrev

Fonden Ribe Byferie Resort

Annonce

Kære Thomas, tak for dine lykønskninger til Ribe Byferie med de 25 år og det pæne resultat for 2019.

Årsresultatet 2019 bidrager til vores store pengetank. Det er korrekt, at vi har en regnskabsmæssig egenkapital på 14,5 millioner kroner, men den er ikke placeret i en pengetank.

Egenkapitalen er placeret i grunde, bygninger og inventar med mere. Her udgør den regnskabsmæssige værdi 23,4 millioner kroner, og en del er finansieret med kreditforeningslån cirka 11 millioner kroner.

Vores pengetank om du vil - nemlig vores likvide beholdning er opgjort til 3,7 millioner kroner. Det er det beløb, vi skal bruge til betaling af løbende omkostninger, lønninger og investeringer. På grund af corona krisen og de investeringer vi har gennemført, er vores egen likvide beholdning her i 2020 opbrugt.

Du skriver at det er fondens formål at drive en virksomhed, der går i 0 hvert år.

Det er vi ikke enige i. Der er ikke aktionærer eller andre ejere, der kan få udbytte af fondens virksomhed. De overskud, der realiseres, skal anvendes til forandringer, udvidelser eller billiggørelse af ferie for lønmodtagere. Alle de overskud vi hidtil har realiseret, er anvendt til vedligehold og forbedringer af Ribe Byferie, således at vi altid kan tilbyde vore gæster en god kvalitetsoplevelse.

Vi mener, at det er den rigtige måde at fastholde, at Ribe Byferies virksomhed kommer Ribe og dens butikker, restauranter og oplevelsessteder med mere til gode.

Vi har cirka 55.000 gæstedøgn om året. Det svinger, men vi har været der i 25 år, og dermed er der gennem årene lagt mange millioner kroner i Ribes kasseapparater.

Det, synes vi faktisk, er rigtig flot skuldret af medarbejderne og ledelsen på Ribe Byferie.

Ribe Byferie havde planlagt et åbent hus arrangement i anledning af vores 25 ås jubilæum den 2. maj. Det håber vi at holde senere på året, hvor vi glæder os til vise frem og fortælle om vores virksomhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce