Annonce
112

Fondsdonation gav glæde i solen: Søens Friske Fyre gav pinsekoncert

Der blev hygget igennem, da beboerne på Dagmargården fik en gang musikalsk mandagsunderholdning i pinsens gode vejr. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der var højt humør og fællessang, da Søens Friske Fyre efter donation fra Alice og Tage Sørensens Fond gav pinsekoncert på Dagmargården i Ribe.
Annonce

Ribe: Ældre i lokalområdet skulle have et skud glæde i pinsedagene, ligesom der skulle spillejobs i kalenderen til lokale musikere.

Det var baggrunden for en donation fra Alice og Tage Sørensens Fond, der gav alle plejehjemsbeboere i Esbjerg Kommune en musikalsk oplevelse hen over pinsedagene.

I Ribe betød det, at musikerne fra bandet Søens Friske Fyre mandag indtog den særdeles hyggelige gårdhave på Dagmargården.

Iført hawaiiskjorter var missionen at sprede glæde og give smil på læberne, og musikerne gjorde deres ypperste for at fuldføre missionen med sange som "Se Venedig og dø" og "Mormors Kolonihavehus."

Med akustisk guitar, harmonika og vaskebræt sørgede Verner Storm, Torben Prinds og Alfred Storm for den gode stemning, og de ældre både sang med og vippede med fødder og hænder i takt til musikken og til strålerne fra den fantastiske pinsesol på junis første dag.

Henover pinsedagene er der blevet afviklet 25 koncerter. Fire af dem stod Søens Friske Fyre for, da de søndag spillede to gange på Margrethegården i Ribe og mandag eftermiddag også spillede på Solgården i Bramming.

Der blev spillet sange som Mormors Kolonihavehus og Se Venedig og dø, da Torben Prinds(tv.), Alfred Storm og Verner Storm indtog Dagmargårdens gårdhave som en del af fondsdonation til ældre mennesker i hele Esbjerg Kommune. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce