Annonce
Sønderborg

Forældre i oprør: Skoleelev blev truet med kniv

Mandag i et frikvarter var der en episode på Sønderskov-Skolen, hvor en elev truede en med en anden elev med en kniv. Eleven er nu hjemsendt i to dage, men ifølge oprørte forældre er det ikke nok. Arkivfoto: Henrik Rath
En skoleelev blev mandag truet med en kniv på Sønderskov-Skolen. Børne- og skolechef Erling Andresen forklarer, at en undersøgelse af hændelsesforløbet er i gang.
Annonce

Sønderborg: Mandag blev en elev på Sønderskov-Skolen truet med en kniv i et frikvarter. Det fortæller en forældre til en elev på skolen.

Ifølge den forældre, som JydskeVestkysten har talt med, så er eleven blevet hjemsendt i to dage på en tænker, mens skolen vurderer sagen.

Ifølge forælderen, som har henvendt sig, skulle ofret, være blevet råbt an af en gammel klassekammerat, som lagde ofret i armlås, hvorefter ofret blev ført ind under et træ, hvor den hjemsendte elev stod, mens andre elever stod i en rundkreds omkring. Den hjemsendte elev fandt derefter en kniv frem og holdt den mod ofrets hals.

- Jeg forstår simpelthen ikke, at man ikke kan bortvise eleven. Min grænse er for længst overskredet, og jeg kan ikke tolerere mere, siger forælderen, som ønsker at være anonym.

Forælderen ønsker at være anonym, da hendes børn er bange for repressalier, fra den elev, som nu er hjemsendt. Avisen er dog bekendt med vedkommendes identitet.

Vedkommende forklarer, at forældrene i klassen i protest overvejer at holde deres børn hjemme torsdag og fredag, da de ikke har lyst til, at børnene kommer tilbage til den elev, som ifølge forælderen har truet med kniven.

- Der har flere gange været problemer, og jeg kan simpelthen ikke kapere mere, siger forælderen, som også forklarer, at episoden er anmeldt til Syd- og Sønderjyllands Politi, som dog ikke er vendt tilbage på avisens henvendelse.

Annonce

Undersøges

Børne- og skolechef i Sønderborg Kommune, Erling Andresen bekræfter, at der mandag var en elev, som havde en kniv med i skole.

- Vi er ved at afdække hændelsesforløbet, og det er politiet, som har den opgave, siger Erling Andresen, som ikke vil kommentere på mulige sanktioner, før man har hændelsesforløbet klarlagt.

- Drengen er ikke i skole. I første omgang er han hjemsendt i to dage, men han kommer ikke i skole, før hændelsesforløbet er klarlagt, fortsætter børne- og skolechefen.


Jeg forstår simpelthen ikke, at man ikke kan bortvise eleven. Min grænse er for længst overskredet, og jeg kan ikke tolerere mere.

Anonym forælder til elev på Sønderskov-Skolen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce