Annonce
Tønder

For en stund: Lokalpolitikere flytter fra Tønder

De 31 medlemmer af kommunalbestyrelsen i Tønder har corona-betinget forsøgt sig med forskellige bordopstillinger ved møderne i Tønderhal 1. Torsdag rykker politikerne til Klosterhallerne. Arkivfoto: Uwe Iwersen
I stedet for i Tønder er torsdagens ordinære kommunalbestyrelsesmøde placeret i Løgumkloster. Og politikerne har planer om at komme mere ud.

LØGUMKLOSTER: Siden corona-krisen for alvor tog fart, har kommunalbestyrelsen i Tønder af plads- og afstandshensyn flyttet de faste månedsmøder fra byrådssalen på rådhuset til Tønder Sports- og Fritidscenter.

Det er dog ikke her, at torsdagens ordinære november-møde foregå. De 31 kommunalpolitikerne skal derimod finde sammen i Klosterhallen.

- Vi har besluttet at rykke ud i idrætscentrene rundt omkring i kommunen så længe corona-situationen står på, fortæller borgmester Henrik Frandsen (Tønder Listen).


Vi har besluttet at rykke ud i idrætscentrene rundt omkring i kommunen så længe corona-situationen står på,

Henrik Frandsen, borgmester i Tønder


Efter den foreløbige mødeplan, der gælder året ud, vil altså november-mødet foregå i Klosterhallerne, mens december-møde den 17. december er planlagt placeret i Skærbækcentret.

Netop af hensyn til corona-restriktionerne bliver der ikke offentlig adgang til møderne. Men møderne vil i lighed med forgængerne i byrådssalen og fritidscentret i Tønder blive transmitteret direkte via web-tv på Tønder Kommunes hjemmeside www.toender.dk

Annonce

Dagsorden

Blandt punkterne på torsdagens dagsorden er spørgsmålet om, hvorvidt Tønder Kommunes 3800 ansatte skal gå i tvungen og ubetalt karantæne, hvis de krydser landegrænsen. Desuden skal politikerne diskutere kommunens prioritering og arbejde med FN's Verdensmål samt afgøre, i hvilket omfang Tønder Kommune agter at støtte en kommende Zentropa-film med Frelle Petersen som instruktør. Filmen har titlen "Resten af livet", og skal i foråret 2021 optages i Tønder by og gågade, på Rømø og andre fremtrædende steder i lokalområdet. Oplægget fra filmholdet er en ansøgning om støtte på 750.000 kroner. Et flertal i økonomiudvalget er indstillet på at støtte med 500.000 kroner.

Den direkte transmission fra Klosterhallerne begynder torsdag klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Spejdercenter efterspørger den gode gerning fra Vejdirektoratet i grotesk skiltesag

forside For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce