x
Annonce
forside

For mange fejl spillede ind

TM Tønder 2 drog søndag mod Odense for at stå ansigt til ansigt med TPI Odense for anden gang i herrernes 3.division.

Tønder: TM Tønder 2 kunne kun stille med tre gengangere fra seneste kamp mod TPI Odense - en kamp TM Tønder 2 vandt sikkert. Denne gang var der flere ting, som ikke var på plads. TM Tønder 2 fik aldrig rigtigt sat sig på kampen og måtte gå til halvleg ved stillingen 14-11 til TPI.

- Deres træner tog røven på mig. Jeg havde ikke set den komme, at han ville gå op i en 3-3, som vi ikke har prøvet før, men det gjorde han. Det betød så, at vi haltede bagefter, udtaler TMT-træner Brian Smidemann.

I anden halvleg fik TM Tønder aldrig kæmpet sig tilbage - det var et hold, som var holdt nede af blandt andet en masse tekniske fejl. Det endte så ud i det uundgåelige - et nederlag på 28-25. Men TM Tønder-mandskabet måtte dog også spille de sidste 17 minutter med et rødt kort til stregspilleren Edin Deronjic.

- Når man laver 17 tekniske fejl, så kan man heller ikke vinde en håndboldkamp. Det er dem, vi bliver straffet på i dag, men man må tage hatten af for drengene, vi er bagud med seks mål med 10 minutter igen og får hentet tre mål, slutter træner Brian Smidemann.

Annonce

Målscorere

TM Tønder 2's målscorere var Lars Reinholdt 7, Mathias Hejsel 6, Lars Muus 4, Nikolaj Damm 3, Timmi Ejmar 2, Michael Ibsen 1, Edin Deronjic 1 og Casper Lydiksen 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce