Annonce
Debat

Forandringens vinde blæser stadig i nord

Annonce

Læserbrev: Først og fremmest stor tak til de personer der har ønsket at tilkendegive, at de ønsker udvikling i den nordlige del af kommunen. Tak.

Det er så sørgeligt, at man forsøger at gøre disse personer til skamme, ved at sige, de ikke tilhører projektområdet. Og endnu mere ved, at skribenten fortæller, at de ikke vægter mennesker, livskvalitet, natur, dyre- og fugleliv.

Det er følelser,  som man ikke kan tage patent på. Og for os, der vil tage ansvar, er livskvalitet, sammenhold, natur, dyre- og fugleliv jo netop det, projektet i Haved kan medvirke til.

Jeg havde et lille håb om, at disse personer ville have deltaget i nogle af de tidligere informationsmøder, da man der kunne have set hvilke byer og områder, der er med i projektet. Men når man ikke ønsker at kommunikere igennem andet end læserbreve og bannere, så er der jo kun en vej vist. Sørgeligt.

Men der er stadig strakt en hånd ud i håb om, at man kan snakke om tingene. Vi vil jo bare gøre det hele bedre for vores børn og børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Annonce