Annonce
Ringkøbing-Skjern

Forbigået zoo-ejer: Så må Mette op med den store pengepung

Ove Nordestgaard håber på bedre hjælpepakker til de zoologiske haver. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Jyllands Park Zoo i Haunstrup havde håbet inderligt på at få lov til at åbne. Faktisk var parken meget kort tid fra at åbne i seneste ombæring, men politikerne ombestemte sig med meget kort varsel - og håbet om en snarlig genåbning blev slukket torsdag aften, da regeringen fremlagde sit aftalepapir.

Zoologiske haver må kun åbne, hvis de besøgende kan transportere sig rundt i bil for at bese dyrene. Dermed er Jyllands Park Zoo udelukket for at få besøgende, da en tur i parken kræver, at man går rundt.

Parkens ejer, Ove Nordestgaard, konstaterer, at parken er "vingeskudt". Lukningen koster parken en million kroner pr. uge.

- Så må Mette ud med den store pengepung. For omkostningerne kører jo alligevel, siger Ove Nordestgaard og bemærker, at hele branchen er trængt ovenpå corona-nedlukningen.

Det eneste, parken nu kan gøre, er at vente og se tiden an.

- Lad os se, hvad vi kan gøre. Vi kan jo ikke trylle. Men så må politikerne på mærkerne igen, lyder det fra Ove Nordestgaard.

Jyllands Park Zoo har et besøgstal på mellem 160.000 og 170.000 om året. Parken lavede for en måned siden en indsamling, og allerede den første dag kom der 75.000 kroner ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Skræmmende godt - Twenty er i finalen

Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Fjerde gang var lykkens gang: Ribe-Esbjerg på pointtavlen efter fredagsdrama i Lemvig

Annonce