Annoncørbetalt indhold

Fordele og prisen på en byggesagkyndig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige i denne tid er der mange der tænker på huse, om det er køb, salg, renovering eller lidt af det hele. der er lidt forskellige ting man skal huske at tage hensyn til en gang i mellem når forandringer står for døren. Lige meget om man bor i et nyere eller et ældre hus, vil behovet for forbedringer og vedligehold og -eller renovering opstå over tid. Det er de færreste som selv har styr på lige præcis hvad der skal fikses i boligen, og man kan derfor få brug for en byggesagkyndig, som kan lave en gennemgang af boligen, så man kan få et overblik over tilstanden af de forskellige ting i huset. Hvilken pris på en byggesagkyndig, man skal betale er hos nogle firmaer fast og hos andre afhænger den af flere faktorer.


Annonce

Dette bruges en byggesagkyndig til

En byggesagkyndig forbindes oftest med en, som udarbejder tilstandsrapporten på vegne af sælgeren. En byggesagkyndig kan også bruges til at få lavet en grundig gennemgang af boligen, før den skal sælges, og til at få klarlagt og identificeret eventuelle skader, der skal udbedres inden en tilstandsrapport udfærdiges. En tilstandsrapport er en byggeteknisk rapport, som har til formål at afdække alle fysiske skader på en bolig, som potentielt ville kunne nedsætte en boligs værdi. Den, som sælger huset, skal selv betale for tilstandsrapporten.


Prisen for en byggesagkyndig

Prisen for en byggesagkyndig afhænger i første omgang i de fleste tilfælde af ydelsen. I gennemsnittet koster en almindelig byggesagkyndig omkring 4-5000 kr., hvis den byggesagkyndige blot skal udarbejde en tilstandsrapport. Skal byggesagkyndig derimod foretage flere opgaver som f.eks. at energimærke huset, kan prisen komme op på omkring 6-7.000 kr. Denne pris afhænger dog oftest også af, hvor stort huset er. Det er en god ide at få foretaget en byggeteknisk gennemgang af boligen, således at eventuelle fejl og mangler kan udbedres inden den endelige tilstandsrapport udfærdiges i forbindelse med salg af boligen.


Inden man sælger bolig

Udover at skulle udarbejde en tilstandsrapport, er der flere ting, der skal være styr på, før man kan sælge en bolig. Nogle af de meget væsentlige ting, som man bør begynde med, er generel rengøring af huset, og at få oprydningen til at stå skarpt. Dette indebærer blandt andet at rydde, op, lappe eventuelle huller i vægge eller loftet og generelt bare gøre sig umage med, at få boligen til at se velvedligeholdt og indbydende ud for en potentiel køber.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.