Annoncørbetalt indhold

Fordele ved et erhvervslejemål fremfor at købe et lejemål

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal til at ekspanderer eller starte sin virksomhed, så kan det være et svært valg at tage om hvorvidt man skal finde et erhvervslejemål eller købe et erhvervslokale til sin virksomhed. I denne artikel vil vi forklare og pointere fordelene ved, at finde et erhvervslejemål fremfor, at investere i en ejendom.


Annonce

Agilitet fordi du ikke er bundet

En af de store fordele ved at leje sig ind er, at man altid har muligheden for at flytte, hvis lejemålet ikke længere skulle opfylde behovene. Det kan blandt andet være at virksomheden gerne vil ekspandere, gerne vil flytte til et mindre lokale eller bare har brug for nogle specifikke områder som fx flere toiletter, større køkken, mulighed for fællesspisning og meget mere relevant.

Pointen er at man langt lettere kan fraflytte et lejemål fremfor at erhvervslokale som man selv har købt. Hvis man har investeret i et erhvervslokale, så kan man du enten vælge at leje det ud eller sælge det. To processer som begge koster mange ressourcer og tager lang tid.


Mulighed for at fokusere alt sin energi på driften

Når du lejer dig ind, så er det ofte udlejeren som skal stå til ansvar for vedligeholdes af selve ejendommen. Det vil sige reparationer, vedligeholdelse og reparationer, hvis der skulle ske noget med ejendommen. Altså giver det dig og dine kolleger muligheden for at sætte alt jeres fokus på forretningen fremfor, at skulle bekymre sig og vedligeholde ejendommen. En anden årsag er at skader på ejendommen ofte kan være dyrere, samt kan processerne for reparation og mere være en længere kompliceret proces, som kan koste meget tid og gøre hverdagen mere kompliceret med unødvendig stress.


Mulighed for at finde præcist det du har behov for i nuet

En af fordelene ved at finde et erhvervslejemål er, at man kan vælge mellem rigtig mange forskellige og derved øge sandsynligheden for at finde det som passer til jeres behov. Hvis du skal investere i et erhvervslokale, så er man ofte bundet af et meget mere fast økonomisk beløb som er baseret på hvor mange penge virksomheden har til rådighed. Ved lejelokaler har du langt større fleksibilitet, da du skal betale beløbet over en langt større tidsperiode.


Da du har et langt større udvalg at vælge imellem, så kan du øge sandsynligheden for at finde drømmelokalet markant. Det kan blandt andet være ønsket om en lounge, lokale til fredagsbare, mange mødelokaler og mange andre faciliteter som vil være fordelagtig til jeres virksomhed. Efter noget tid vil virksomheden udvikle sig mere og derved have flere behov til lokaler. Det kan blandt andet skyldes flere kolleger, ønsket om lokaler til produktion eller en generel stigning af kundemøder i virksomheden. Herefter kan du udnytte agiliteten ved erhvervslokalerne og derved finde nøjagtigt det som du har behov for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.