Annonce
Tønder

Foredrag: En lærer tog springet og blev forfatter

Tønder: Næste Brorsonhus-træf er den 2. marts klokken 18-20, hvor Brorsonhus får besøg af en rigtig krimiforfatter.

For nogle år siden tog Karen Møller Grothe springet fra skolelærer til forfatter. Skrivelysten førte i løbet af få år til en regulær forfattervirksomhed med eget forlag i Ballum.

Efter at have skrevet tre børnebøger i serien: Heksens børn, blev Karen Grothe grebet af at skrive krimier for voksne.

I løbet af de seneste tre år, har Karen Grothe, som bor i Ballum, skrevet tre krimier, den seneste i september 2019.

Forfatteren tager udgangspunkt i naturen omkring Vadehavet og området omkring Ribe, hvor man blandt andre møder politikommissær Andersen.

Kom og hør hvordan Karen Grothe tog springet fra skolelærer til forfatter og i dag udgiver bøger på sit eget forlag.

Der er tilmelding til kirkekontoret på telefon 74 72 20 80, eller mail:toender.sogn@km.dk. Der er endnu få ledige pladser./aki

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Derfor skal vi turde drømme stort

Martin Braithwaite er en god fodboldspiller, og det har han været i mange år. Ellers bliver man ikke førsteholdsspiller i Esbjerg fB, professionel i Frankrig, England og Spanien. Man bliver ikke landsholdsspiller. Det krævet særligt talent og særlig arbejdsomhed. Men et vildt, vidunderligt og vanvittigt klubskifte fra en spansk bundklub, Leganés, til en af verdens allerstørste, mest mytiske fodboldklubber, FC Barcelona, ændrer alligevel alt. 28-årige Martin er ikke længere bare en dygtig fodboldspiller, han er en stjerne, katapulteret ind på lystavlen hos stort set alle danskere. I løbet af en uge. Vi skriver sjældent om fodbold på denne plads, det bliver ikke omdrejningspunktet herfra. Men der er noget i den historie, som er værd at hæfte sig ved. Den er enormt inspirerende. Historien om en ung knægt fra Esbjerg, der – når man hører alle anekdoterne, der dukker frem nu, og det er mange - altid har haft en stålsat tro på sig selv, et mod til at sætte ambitionerne højt og en ukuelig vilje til at forfølge dem. Vejen til Barcelona har ikke været let. Der har været omveje, og der har været kampe og klubophold undervejs, som var mindre vellykkede. Men han holdt fast. Så mens alverden var ved at tabe underkæben, da knægten fra Esbjerg lørdag eftermiddag stod klar på sidelinjen på Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, klar til at gøre sin debut som Messis holdkammerat, var hovedpersonen afklaret. Det var jo lige præcis det scenarie, han havde forestillet sig i mange år. Det starter med en drøm. Man når ingen steder uden, i fodbold, i politik, i erhvervslivet, i skolen, i livet. Det kræver mod at drømme stort. Det kræver fantasi. Selvfølgelig kræver meget mere end det at se drømme blive til virkelighed. Der er ganske givet flere knuste drømme end det modsatte derude, så meget desto mere er der grund til at nyde øjeblikket, når det lykkes en af vores egne at indfri en vild drøm. Mærke det. Glæde sig. Kan man komme fra et ungdomsfodboldhold i Sædding-Guldager til førsteholdet i FC Barcelona, kan alt ske. Drøm det. Drøm stort. Og gå efter den. Tænk sig; det kunne jo være, at også din gik i opfyldelse.

112

Dige repareret ved Møllehus i nat: - Vi er fortsat i forhøjet beredskab

Annonce