Annonce
Varde

Foredrag med forfatter bag ny roman om Margrete 1.

Anne Lise Marstrand-Jørgensen fortæller om sin nye succesroman Margrete 1., der er nomineret til DR Romanprisen. PR-foto
Annonce

Varde: Torsdag den 4. marts kan du se med hjemmefra, når en af dansk litteraturs store stjerner, Anne Lise Marstrand-Jørgensen, fortæller om sin succesroman, "Margrete 1". Det oplyser Varde Bibliotek i en pressemeddelelse.

Margrete 1., der trods umulige odds samlede hele Norden, er vel nærmest det ultimative historiske kvindeforbillede. Men hvordan var hun egentlig? Og hvad tænkte hun?

Anne Lise Marstrand-Jørgensen overbeviser alle om den lille vævre dronnings visionære politiske evner i en tid, hvor prinsesser blot var forudbestemt til at føde arvinger. Samtidig er det et kvindeportræt på godt og ondt, og de spændende politiske forviklinger integreres stilsikkert i dronningens nuancerede udviklingshistorie.

Romanen er nomineret til DR Romanprisen i år.

Foredraget livestreames, så du kan følge med hjemmefra, og er gratis, men du skal bestille billet på bibliotekets hjemmeside senest klokken 12 dagen før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Sydjylland For abonnenter

93-årige Bent fik med besvær første corona-vaccination: Nu føler han sig tvunget til at skyde sidste stik til hjørne

Esbjerg

Direktør og bestyrelsesformand skal stå skoleret: Sydvestjyske Museer beder kommunen om hjælp efter millionunderskud på populært museum

Annonce