Annonce
Kolding

Forening ramt af tyveri: Unge stjal bjørnehoved og liggende hjort i nattens mulm og mørke

Bueskydningsforeningen i Christiansfeld IF var natten til onsdag udsat for tyveri, da nogle unge stjal en liggende hjort og et bjørnehoved, som bueskytterne bruger til 3D-bueskydning. Foto: Lotte Højstrøm

Christiansfeld: Bueskydningsforeningen i Christiansfeld IF er blevet noget bueskydningsudstyr fattigere.

Det sker, efter at der natten til onsdag blev stjålet noget af det udstyr, der bruges til 3D-bueskydning, hvor medlemmerne ikke skyder efter målskiver, men efter 3D-dyr.

Ifølge et facebook-opslag fra bueskydningsforeningen er gerningsmændene tre unge, der opholdt sig ved bueskydningsbanen midt på natten, og som kom kørende på scootere.

De unge stjal en liggende hjort og hovedet på en mandshøj bjørn, der stod på 3D-banen.

JydskeVestkysten har været i kontakt med formanden for bueskydningsafdelingen, men han ønsker ikke at medvirke i en artikel, der skaber opmærksomhed om sagen.

Foreningen har dog selv omtalt sagen grundigt i et opslag på dens facebookside. Dette opslag var torsdag eftermiddag delt 40 gange.

I opslaget oplyses det, at foreningen har billeder af gerningsmændene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce