Annonce
Esbjerg

Forening ville give badeland på Fanø nyt genoplivningsforsøg: Nu trækker bestyrelsen sig

I 2012 drejede Fanø Badeland nøglen om. Ejerforeningen Fanø Bad Ferielejligheder købte i 2014 faciliteterne, der har stået hen siden. Støtteforeningen vil gerne bruge faciliteterne til at skabe Nordsøbad Fanø. PR-foto
Der har været mangel på samarbejde og tillid mellem de to foreninger, der sammen skulle stable Nordsøbad Fanø på benene. Derfor trækker den siddende bestyrelse i støtteforeningen sig på en generalforsamling mellem jul og nytår.

Fanø: Den siddende bestyrelse i støtteforeningen bag Nordsøbadet Fanø trækker sig. Etableringen af et nyt badeland på Fanø skal ske i et samarbejde mellem støtteforeningen og Ejerforeningen Fanø Bad Ferielejligheder. Men et godt tillidsforhold og samarbejdsbånd mellem de to bestyrelser har været umulig at etablere. De to bestyrelser har heller ikke været enige om, hvilke rammer og vilkår, der er nødvendige for, at projektet kan blive en realitet. Hvad det konkret betyder, ønsker bestyrelsen i Støtteforeningen dog ikke at udtale sig om.

Den forklarer dog sin tilbagetrækning med, at den ikke ønsker at stå i vejen for etableringen af et nyt badeland på Fanø. Derfor har den indkaldt til ekstraordinær generalforsamling den 27. december, hvor det eneste punkt på dagsordenen er at vælge en ny bestyrelse. Den håber samtidig, at fem nye lokale ildsjæle vil overtage posterne, så projektet kan bestå.

- Vi ønsker stadig alt det bedste for projektet og for Fanøs mulighed for at få et Nordsøbad på Fanø. Så vi håber, at fem nye vil stille op og køre projektet videre, siger bestyrelsesmedlem Kristine Kaas Krog.

Generealforsamling

Den ekstraordinære generalforsamling finder sted den 27. december klokken 16.00 på Torvet, Fanø Skole. Der skal findes fem nye bestyrelsesmedlemmer for, at støtteforeningen kan fortsætte. Det er kun medlemmer, der kan stemme til generalforsamlingen. Du bliver medlem ved at indgive et sponsorat eller ved at købe en folkeaktie.

Rolig fremgang

Kristine Kaas Krog understreger samtidig, at bestyrelsens tilbagetrækning ikke skyldes, at der er mangel på folkelig opbakning. Støtteforeningen oplever, at det går stille og roligt fremad med den økonomiske opbakning. I alt har 236 købt folkeaktier, mens der er blevet sponsoreret 705.000 kroner. Der er dog stadig lang vej til de 500 folkeaktier og de otte millioner. Men planen er, at når støtteforeningen opnår den første million sammen med de 500 folkeaktier, vil man derefter søge midler hos de store fonde.

Annonce
Esbjerg

Tag kandidattesten her

Esbjerg For abonnenter

Pædagogen Lone vil slippe kontrollen over børnene: - De bliver skrøbelige, hvis vi ikke lader dem slå sig på en hammer eller falde ned fra et træ

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Tønder For abonnenter

Trine Jepsen siger farvel til Schackenborg: - Jeg skal være kvinde i eget hus

Aabenraa For abonnenter

Sønderjysk cykelkaptajn ramt af to blodpropper: Vi tager én dag ad gangen

Aabenraa

Motorcykel-ulykke i Padborg: 32-årig mand erklæret død

Varde

Torbjørn overvejer at stemme blankt: Han var håndplukket spidskandidat – nu er hans stemme til salg

Kultur

Grove fuger og gamle munkesten: Ribes gamle kloster har fået en overhaling til godt én million kroner

Sydjylland For abonnenter

Stævning afslører: Enerådig bankdirektør bevilligede ulovlige lån til egne sønner og bestyrelsesmedlem

Team Esbjerg For abonnenter

Formstærk Kristine Breistøl er ikke i tvivl: Skal vi med i toppen i vores Champions League-pulje, skal vi slå Podravka

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Tønder

Ballade på Strucksallé: - Vi ved, hvem de er - og hvor de bor

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Aabenraa

Ikke set siden onsdag: Efterlyst mand fundet død i skovområde

Esbjerg For abonnenter

Passer kvæg fra hesteryg i fantastisk natur: Marie nyder landbrugslivet i Canadas bjerge

Sønderborg

Vores tidligere vaner er vendt tilbage, men håndspritten står stadig: Derfor er pandemiens restriktioner hurtigt blevet fortid

Annonce