Annonce
Sønderborg

Foreninger stiller med næsten 100 frivillige til maraton

Linak Nordborg Maraton har plads til både ambitiøse løbere, der samler point - og folk, der bare vil have en rask gåtur og frisk luft. Privatfoto

Publikum kan følge løberne på storskærme og læse med på mellemtiderne.

Annonce

Nordborg: Forberedelserne til Linak Nordborg Marathon og de Sønderjyske Mesterskaber 26. august er i fuld gang - og ca. 90 frivillige står klar til at hjælpe med praktiske opgaver på de seks forskellige løberuter.

For andet år i træk afvikles løbet samtidig med de Sønderjyske Mesterskaber på halvmaratonruten. - Vi oplever enorm stor opbakning fra hele Nordborgs foreningsliv, vores sponsorer og ikke mindst vores samarbejdspartner DGI Sønderjylland - det glæder mig, at vi kan tilbyde fede løberuter, medaljer og gode lodtrækningspræmier til vores deltagere, siger stævneleder Dusko Milovic i en pressemeddelelse.

Linak Nordborg Maraton er kendt for at have en god publikumsstemning og underholdning i start og mål-området.

- Vi vil gerne involvere publikum og give dem en fed oplevelse, og det gør vi bl.a. ved at vise optagelser ude fra ruten på en storskærm. Vi har også tidtagning halvvejs på halvmaratonruten ved 10 km, så familie og venner kan følge med i løbernes tid, forklarer Dusko Milovic.

Annonce

Cyklister guider løberne

Der er vandposter ved hver 5. km, og alle ruter har en cyklist både foran og bagerst til at guide de hurtigste løbere og samle op bagerst, så ingen bliver glemt ude på ruten.

Deltagere kan vælge mellem ruterne: Maraton, halvmaraton, 10 km, 5 km, Walk/stavgang (5 km) og børneløb på 1 km.

Sønderjysk Mesterskab halvmaraton er DAF opmålt, godkendt og certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI - og der er åbent for tilmelding på: www.sportstiming.dk/event/4548 /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Billund

Travformand om købstilbud fra Lego-familien: Aktionærer beslutter, om travbanen skal sælges

Annonce