Annonce
Kultur

Foreningslivet tjente over 800.000 kroner på årets Vorbasse Marked

Årets udgave af Vorbasse Marked blev en stor succes. Økonomisk var der god gevinst til de foreninger, der arbejdede for at få markedet op at stå, og de kritiske røster har været få. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Både Vorbasse Grundejerforening, Vorbasse Fonden samt de foreninger, der lagde et stykke arbejde på årets Vorbasse Marked, har tjent en god skilling på markedet.
Annonce

Vorbasse: Årets udgave af Vorbasse Marked forløb i enhver henseende godt. Det var konklusionen, da Vorbasse Grundejerforening, som står bag at arrangere Vorbasse Marked, tirsdag holdt generalforsamling.

Kritikpunkterne af årets marked var i det store hele små og overskuelige, og desuden lykkedes det at lave et solidt overskud, som vil komme lokalområdet til gode.

- Vi har lavet rigtigt mange penge i år. Vi har lagt en lille million i Vorbasse Fonden, og så har vi stadig omkring 77.000 kroner i overskud. Det er vi rigtig godt tilfredse med, fortæller Brian Madsen, der er formand for Vorbasse Grundejerforening.

Vorbasse Marked

Fandt sted torsdag den 18. juli til lørdag den 20. juli.

Omkring 1500 frivillige hjalp til på markedet.

På markedet var der cirka 800 kræmmere og 200 der solgte smådyr.

Da der ikke er salg af billetter, er det ikke muligt at sige hvor mange mennesker, der præcis besøger Vorbasse Marked.

Annonce

Lokale foreninger har tjent gode penge

Også mange andre end Vorbasse Grundejerforening og Vorbasse Fonden kan glæde sig over at have fået penge i kassen oven på det store marked.

- Foreningslivet i lokalområdet har tjent mere end 800.000 kroner. Det er foreninger fra oplandsbyerne, som har været og hjælpe os i markedsdagene. De har stået i barer, gjort rent, haft brandvagter, passet parkeringspladserne eller ryddet op, fortæller Brian Madsen.

Det er nemlig nødvendigt med en masse frivillige hænder for at få styr på det store marked, der skønsmæssigt bliver besøgt af en kvart million mennesker. Uden de mange frivillige ville det derfor slet ikke være muligt at arrangere markedet.

Annonce

To nye i bestyrelsen

På generalforsamlingen valgte Sally Askjær og Sten Jacobsen at træde ud af bestyrelsen. Til gengæld blev Karsten Sørensen og Hans Andkjær Jensen valgt som nye medlemmer, og de kan sammen med den øvrige bestyrelse nu begynde at rette blikket mod 2020-udgaven af Vorbasse Marked.

Om der kommer til at ske større forandringer på det kommende års marked, er endnu ikke endeligt besluttet.

- Det er vi ikke kommet så langt med, men det bliver nok heller ikke noget revolutionerende. I år havde vi en del nyheder med streetfood og e-sport, og vi havde lavet noget nyt for kræmmerne. Så må vi se, hvad der skal ske til næste år. Det har vi ikke bestemt endnu, siger Brian Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce