Annonce
Sport

Forfærdelig start på sæsonen: Dansk speedwaystjerne har brækket skulderen

Niels-Kristian Iversen har brækket et skulderblad - og han er derfor yderst tvivlsom til det afgørende kvalifikationsløb på Granly Speedway Arena i Esbjerg om otte dage. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix

SPEEDWAY: Det skulle have været sæsonen, hvor Niels-Kristian Iversen for alvor fik karrieren tilbage på sporet.

Det kan det fortsat nå at blive, men 2021-sæsonen har på ingen måde fået den begyndelsen, som den danske speedwaystjerne har håbet.

Mandag blev Iversen nemlig skadet igen, da han kørte match for Tarnow i Polen.

- Løbet var jo nærmest ikke kommet i gang. Det skete i det allerførste heat, fortæller han.

- Køreren foran mig punkterer, og det gør, at jeg forsøger mig med en ny linje, da han taber fart. Desværre kommer der så også en mand bagfra, og vi hænger sammen - og derfra går det hele meget hurtigt.

- Jeg synes ikke, at man kan sige, at det var nogens skyld.

Iversen var ikke i stand til at fortsætte løbet, og han måtte efterfølgende en tur omkring det lokale hospital, hvor han fik konstateret brud på det ene skulderblad.

- Det er mega uheldigt. Det var godt nok ikke lige, hvad der var brug for. Man kan sige, at 2021 starter, som 2020 sluttede for mit vedkommende. Det er sgu surt.

Annonce

Elendig timing

Og timingen er helt igennem elendig.

Allerede onsdag den 14. april skal der nemlig køres om de danske billetter i VM-kvalifikationen og EM-kvalifikationen på Granly Speedway Arena.


Det er mega uheldigt. Det var godt nok ikke lige, hvad der var brug for.

Niels-Kristian Iversen


- Det er jo to af mine store mål i denne sæson.Jeg vil gerne ind i EM-serien, og så er det jo også mit mål at komme tilbage i grandprix-serien.

- Om det er realistisk at være tilbage så hurtigt, aner jeg ikke. Det bliver nok svært, men jeg er på vej tilbage til Danmark, og jeg har nogle røntgenbilleder med i tasken. Jeg må have nogle fagfolk til at se på det - og så må vi sammen få lagt en plan.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Sydjylland

Onsdag kan sønderjysk restaurant genåbne for op til 50 gæster: - Det er en stor lettelse

Annonce