Annonce
Billund

Forfatter debuterer med hele to bøger

Per Stavnsbo havde taget sin kone, Karin, med til præsentationen af hans to nye børnebøger, der foregik hos By Hviid fredag eftermiddag. Foto: Berit Hviid
Multikunstneren Per Stavnsbo fra Starup præsenterede fredag sine to nye børnebøger hos By Hviid i Nørregade.
Annonce

Grindsted/Starup: Det er ikke hver dag en debuterende forfatter udgiver hele to bøger på samme dag.

Men det skete fredag for Per Stavnsbo fra Starup, der sammen med sin kone, Karin, præsenterede to nye børnebøger: "Egner Egern på ballonfart" og "Genbrugsskraldet på eventyr".

- Det var på opfordring fra min kone, at jeg sendte begge manuskripter ind til forlaget, og de tog dem begge, fortæller Per Stavnsbo.

Bogen om Egner Egern er faktisk en gammel historie, som Per Stavnsbo selv har prøvet at udgive i mange år, mens den aktuelle bog om genbrugsskraldet er skrevet i slutningen af 2019.

Begge børnebøger er for børn fra omkring to år og op til otte-ni år.

Det er ikke kun teksterne, som Per Stavnsbo har begået. Han har også selv stået for alle illustrationerne i bøgerne.

Annonce

Multitalent

Per Stavnsbo er lidt af et multitalent. Den tidligere bibliotekar og designer på Lego er også udøvende musiker. I forbindelse med de to bogudgivelser har han lavet to små tegnefilm, hvor hans kone læser lidt op fra bøgerne. Filmene er blevet vist på Facebook og på forlagets hjemmeside som en præsentation af bøgerne.

- Det har været rart at få det udgivet. Nu er jeg er jo blevet pensionist og jeg laver jo også stadig musik. Det er godt at have noget at gå op i, mener Per Stavnsbo.

De to nye børnebøger kan købes hos By Hviid, der også har lavet billeder af flere af illustrationerne fra bøgerne, som også kan købes i butikken i Nørregade.


Jeg har haft stor mulighed for selv at bestemme tingene, men forlaget Mellemgaard er kommet med gode input.

Per Stavnsbo, forfatter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce