Annonce
Kolding

Forfatter Sara Bouchet fortæller om sit forfatterskab ved Litteratur6000s julearrangement

Den dansk-franske forfatter Sara Bouchet deltager i Litteratur6000s julearrangement på Kolding Bibliotek den 28. november. Her vil Sara Bouchet fortælle om sit forfatterskab. Billetter købes via hjemmesiden www.litteratur6000kolding.dk PR-foto

Kolding: Torsdag den 28. november kl. 18.30 afholder Litteratur6000 sit årlige julearrangement på Kolding Bibliotek. I år er det forfatter Sara Bouchet, som står for det litterære indslag. Hun vil fortælle om sit forfatterskab, der indledtes i 2016, da hun udgav debutromanen "Hjem", og senest "Min mands elskerinde" i 2019. Sara Bouchet har netop modtaget Karin Michaëlis Prisen for "Min mands elskerinde".

Sara Bouchet vil fortælle om de to seneste romaner. "Savas vidner" er en psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner, om middelalderens hekseprocesser og om den kampplads som familien kan være. Romanen fra i år, "Min mands elskerinde", er en roman om fortrængte minder, dystre hemmeligheder, skjult begær og et uventet lys i mørket. I det hele taget er det familien og dens skjulte dagsordener som er omdrejningspunktet i Sara Bouchets forfatterskab.

Sara Bouchet er dansk-fransk forfatter, født 1980 og cand.mag. i litteraturhistorie. Hun har arbejdet med kommunikation, været professionel danser i USA og senest leder af Johs. V. Jensen Museet i Farsø. I dag lever hun af at være forfatter og foredragsholder. I forbindelse med foredraget er der julehygge med gløgg, kager og juleknas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Vejen

Imerco lukker i det nye år

Annonce