Annonce
Kolding

Forfatter Vibeke Arildsen lader sin romanfigur Julie komme fra Kolding

Forfatter Vibeke B. Arildsen udkommer den 3. september med romanen "Hemmeligheder", der hører hjemme i genren "Young Adult" og henvender sig til unge og voksne læsere. Romanens hovedfigur Julie er fra Kolding. PR-foto
Annonce

Kolding: Den 3. september udkommer forfatter Vibeke B. Arildsens nye roman "Hemmeligheder" på forlaget Eudor. Og selvom Vibeke B. Arildsen er fra Randers og i dag bor på Frederiksberg, så har hun valgt at lade sin hovedfigur pigen Julie komme fra Knud Hansens Vej her i Kolding.

- Jeg kendte ikke byen særligt godt, da jeg begyndte på romanen. Men det flaskede sig så heldigt, at børnebogsforfatteren Karen Filskov inviterede mig til sin fødselsdag i Kolding. Ved den lejlighed traf jeg en masse koldingensere, som kunne fortælle mig, at Julie bor på Knud Hansens Vej, fortæller forfatteren Vibeke B. Arildsen i en pressemeddelelse.

- I det tidlige forår tog jeg igen til Kolding og besøgte Karen Filskov, der stod klar med cyklerne. Dagens udflugt gik til Knud Hansens Vej, hvor Karen og jeg fotograferede opgange og klatrestativer. Således beriget kunne jeg fortsætte arbejdet med romanen - og min research, fortæller Vibeke B. Arildsen, der har oversat flere end 30 børne- og ungdomsbøger fra svensk og tysk foruden sit eget forfatterskab, der tæller fire romaner.

"Hemmeligheder" af Vibeke B. Arildsen er en romanen, der handler om 16 årige Julie fra Kolding. Hun kører ind i et træ i sin stedfars bil og strander i en lille by på Fyn. En helt almindelig lille landsby, der rummer masser af hemmeligheder. Det samme gør livet hjemme i Kolding. Bogforside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce