Annonce
Sønderjyske Fodbold

Forhandlinger om transfervinduet har førsteprioritet i SønderjyskE

SønderjyskE-truppen kan meget vel blive suppleret af yderligere en spiller eller to i løbet af den kommende uge. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Detaljerne i, hvad opkøbet af SønderjyskE konkret kommer til at betyde for klubben, er ved at blive forhandlet på plads. I første omgang snakkes der om, hvad der kan gøres i det transfervindue, der lukker om en uge.
Annonce

Fodbold: Transfervinduet smækker i mandag 5. oktober klokken 23.59.

Inden da er der god sandsynlighed for, at en eller flere spillere har underskrevet en kontrakt i SønderjyskE.

I hvert fald har forhandlingerne om, hvad den amerikanske Platek-families opkøb af klubben betyder for dette transfervindue, højeste prioritet.

- Det, der presser sig på, er den korte tidshorisont i transfervinduet. Det har vi vores fokus på, det er den kortsigtede opgave, siger Klaus Rasmussen, SønderjyskE-direktør.

Betyder opkøbet noget for transfers i dette vindue?

- Det kunne det godt. Jeg kan ikke love det 100 procent, for mange ting skal gå op i en højere enhed. Jeg føler, at vi har nogle muligheder.

Han ønsker endnu ikke at blive mere konkret om forhandlingerne, men det kommer formentlig om en uges tid.

- Der er taget hul på en god dialog om den korte og den lange bane. Der er fuldt fokus på forventninger og målsætninger. Vi håber, at vi i forbindelse med, at transfervinduet lukker, kan melde mere ud, siger han.

Målsætningerne handler både om, hvad der skal ske på eliteniveau og blandt talenterne.

- Overordnet sagt føler vi, at vi har gode chancer for at lægge et ekstra lag på fodboldforretningen. Det gælder det på banen og det uden for banen. Jeg tænker på talent og på superligadelen. Jeg tænker også, at vi skal kunne løfte basen omkring Sydbank Park, lyder det småkryptisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce