Annonce
forside

Forhenværende viceskoleinspektør

Læserbrev: Nok er Hans Winther "forhenværende" (viceskoleinspektør), men jeg synes måske alligevel det burde kunne forventes, at han som en sådan kan læse indenad.

Det er naturligvis smigrende sådan at få tillagt æren for nærmest at have skabt både love, regler og indkøbspolitik, selvom jeg for så vidt blot har formastet mig til at viderebringe fakta oplysninger, og allerede for år tilbage har boret i indkøbspolitikken, der ikke behøver at være statisk.

Det står naturligvis Hans Winther helt frit for, om han kan lide DF og undertegnede eller ej, men det ville da have klædt ham, hvis han havde trukket vejret dybt - inden han hovedløst skyder budbringeren. Det er da en lettelse, at den stil ikke længere er noget han har mulighed for at praktisere i skolevæsenet overfor sagesløse børn.

Jeg kender - naturligvis - alle de gode argumenter for at "holde liv i den lille købmand" på godt og mindre godt (uanset evne, effektivitet, økonomisk tilstrækkelighed, kølediske, der lever op til gældende krav osv.), og jeg konstaterer med stor respekt, at man i visse mindre lokalsamfund har formået at forny sig med moderne og mere indbydende købmandsbutik og engageret ledelse. Det er flot, og det virker, når der samtidig er den rette professionalisme indover.

Måske klogt at høste de erfaringer, der allerede er gjort ... tænker jeg, inden man forventer, at det (også) skal være en kommunal opgave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce