Annonce
Debat

Forklaring fra Veganerpartiet ønskes

Annonce

Læserbrev: Kommentar til veganerpartiet stifter, Henrik Vindfjeldt, i søndagsindlægget: Politik er noget lort.

Henriks forklaring om, hvordan landmændene passer deres dyr er vildt overdrevne. En gris vil gerne vil rulle sig i pløre, hvis den kan få lov, det er deres måde at køle kroppen af på. Jeg har spurgt flere veganere, hvorfor man ikke drikker mælk, som normalt er sundt og klæder sig i uld eller spiser hønseæg. Det kommer fra dyr! Er det en god forklaring? Kalvene kan ikke drikke det hele. Mennesker har drukket mælk, spist æg og klædt sig i uld i århundreder, hvorfor er det galt?

Jeg håber, du kan komme med en fyldestgørende forklaring.

Køerne eksistere kun for mælkens skyld, hovedsagelig. Det bliver en fattigere natur uden koen. Det samme gælder grisen, fåret og hønen. Hvis vi ikke må have en indtægt, hvor skal pengene komme fra til foder? Hvordan forestiller i jer , at jeg som fødevareproducent skal overleve? Vil du/I spise mit græs, jeg kan ikke dyrke soya. Men det kommer måske engang. Jeg dyrker hvede, men det kan ikke løbe rundt. Hvad skal landbrugserhvervet gøre ? Kom med et godt forslag? De seks milliarder vi får ind i skat, de skal findes et andet sted, hvor?

Danmark skal have indtægter, for at du kan få din pension, når den tid kommer. I mine unge dage var der noget, der hed handelsbalancen, det har man desværre glemt i dag. Når vi feks. køber soja til din bøf, skal vi sælge noget andet til gengæld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce