Annonce
Debat

Forlænget vestkystvej vil være god for både Varde, Nørre Nebel og Outrup

Hans Julius, byrådskandidat for Socialdemokratiet synes en forlænget vestkystvej er en vindersag.

Forsæt lige ud ad motorvejen. Efter tre rundkørsler er du i sommerlandet (Vestkystvej/Tarphagevej over Billum).

Eller tag A 11-chancen over Varde. Der er også tre rundkørsler, flere hastighedsbegrænsninger i byzoner, to venstresving, fem lysreguleringer og en jernbaneoverkørsel. Dertil ny bosætning i området, der kan nødvendiggøre en form for trafikregulering ved Plantagevej.

Varde Kommune synes at arbejde imod, hvad trafikforskere verden over anbefaler: At gennemstrømmende trafik bør føres uden om byerne via omfartsveje, ringveje og lignende.

Modsat kan det over flere år åbne for nye dyre trafiksaneringer for at reducere antallet af flaskehalsene. Forsæt ligeud ad motorvejen, det er lige så hurtigt, mere sikkert og dertil brændstofbesparende.

Forlængelsen af vestkystvejen - Tarphagevej - ved Billum, vil have den tiltrængte sidegevinst, at borgere i Nørre Nebel og Outrup kan nå arbejdspladserne i Esbjerg på kort tid, og skabe mulighed for ny tilflytning. Også af hensyn til den nye bosætning i Varde syd og den forventede stigning af turistgennemstrømningen der, bør Varde Kommune overveje en aflastning via Vestkystvej/Tarphagevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nordtyskland

Skole advarer mod ufo-panik

Annonce