Annonce
Sport

Forløsning hos FC Sydvest efter uafgjort opgør

FC Sydvest formåede at spille lige op mod topholdet Brabrand. FC Sydvest var endda foran med 2-1, men et straffespark kort inden pausen fik sat en stopper for de tre point. Arkivfoto: Flemming Andersen
FC Sydvest 05 drog lørdag til Brabrand. Det sønderjyske mandskab havde inden opgøret ikke haft meget held med sig i 2. division, men cheftræner Hans Henrik Andreasen forventede, at det var en modstander, de kunne spille op med.

Tønder/Brabrand: FC Sydvest fightede igennem hele kampen, og ville gerne have haft de tre point med hjem, men et straffesparksmål fra Brabrand kort før pausen, lukkede målscoringerne, og kampen endte 2-2.

I første halvleg kunne man godt se, at det var Brabrand, der holdt til i toppen af 2.division. De havde let ved at komme til chancer og sad på det meste af spillet. Der skulle dog gå 25 minutter, før den første scoring kom på tavlen. Det var Brabrands Malte Færge, der fik prikket hul på bylden.

- Vi kommer bagud i første halvleg, og er egentlig på hælene nogle gange, fordi vi ikke lige får lukket ordentligt ned for deres opspil, udtaler cheftræner Hans Henrik Andreasen.

Blot ti minutter senere lykkedes det alligevel FC Sydvest at komme op i den modsatte ende, hvor det nu var Marco Hansen, som fik udlignet til 1-1. FC Sydvest kom derefter på sejrskurs, da de allerede to minutter efter fik scoret på en standardsituation. Det var anfører Jeppe Schultz i det 37. minut til 2-1 i FC Sydvests favør.

- Begge mål er efter standarder, og der har vi lidt at skyde med i øjeblikket, så længe Schultz, Blom og William er til stede. Men standarder vægter vi rigtig højt, da vi godt ved, at man kan vinde en kamp på et hjørnespark, fortsætter Hans Henrik Andreasen.

Da første halvleg lakkede mod enden, skulle Brabrand alligevel have sit at sige. De fik i det 45. minut et straffespark, som selv samme Malte Færge sparkede ind til 2-2.

Anden halvleg havde FC Sydvest 05 fået bedre fat i kampen defensivt, men igen var det Brabrand, der havde de største muligheder. Dog havde Marco Hansen en god mulighed for at sætte FC Sydvest i front, men fik ikke udnyttet muligheden til FC Sydvests fordel.

Kampen endte 2-2, hvilket betyder, at FC Sydvest endelig fik point igen, og cheftræner Hans Henrik var derfor også tilfreds med præstationen.

- Alt i alt var det et fighterpoint og lidt en halv sejr, når vi kører herop, og ikke har vundet eller fået point i et godt stykke tid. Så at komme op og gøre det godt mod et af topholdene gør, at det er et rigtigt vigtigt point for os, og det er jeg ovenud tilfreds med, afslutter Hans Henrik Andreasen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce