Annonce
Tønder

Forløsning: TM Tønder sejrede efter gyser-afslutning

Niclas Buch scorede syv gange for TM Tønder. Han syntes, holdet havde spillet disciplineret og leveret godt angrebsspil. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder slog lørdag eftermiddag HC Odense. Holdet spillede en fornem første halvleg.
Annonce

Tønder: Tre hjemmekampe i streg havde TM Tønder-spillerne forladt banen med et nederlag på et mål forud for lørdagens hjemmekamp mod HC Odense. Og lørdag eftermiddag måtte holdet så igen se sig involveret i en helt tæt afslutning i Tønder Sport- og Fritidscenter.

Efter at have ført hele 17-10 og 21-15 undervejs var føringen smuldret til stillingen 26-25.

Men stimen af etmålsnederlag fik en ende. HC Odense brændte, og TM Tønder gjorde det til slutresultatet 27-25.  En vigtig sejr ifølge træner Jan Paulsen.

- Den betyder rigtig, rigtig meget. Hvis vi var gået fra banen med et nederlag igen, så tror jeg næsten ikke, jeg turde kigge spillerne i øjnene, fortalte han efter kampen.

- Det er forløsning af en anden verden, lød det.

Annonce

Kvikt angrebsspil

Han havde forud for kampen håbet på en god angrebskamp af holdet - det fik han halvvejs. TM Tønder leverede kvikt angrebsspil i første halvleg, hvor både Benjamin Holm og Niclas Buch markerede sig som målscorere. I den anden ende af banen stod Theis Rasmussen og Lars Kooij centralt i et forsvar, som havde rigtig godt fat. Holdet var foran 16-10 ved pausen.

- Jeg vil sige, at jeg havde faktisk ikke forventet, at vi spillede så fint i 1. halvleg kampens betydning taget i betragtning, sagde Jan Paulsen.


De andre gange er det gået galt. I dag gik det så godt.

Jan Paulsen, træner for TM Tønder


Holdene var - og er - placeret i bunden af 1. division. Med sejren har TM Tønder nu seks point, men er stadig nummer 11.

Annonce

Gik godt

I anden halvleg kom hjemmeholdet under pres.

HC Odense med de to tidligere TM Tønder-spillere Jacob Lyck og Christian Trans fik spillet sig ind i opgøret. Jan Paulsen pegede på, at han i øjeblikket mangler lederen, der kan gå forrest på banen.

- De andre gange er det gået galt. I dag gik det så godt, konstaterede træneren, der dedikerede sejren til spillerne.

- Det er mentalt meget hårdt, det de er gået igennem, lød det fra Jan Paulsen, der håbede på, at spillerne drak nogle øl efter opgøret.

TM Tønders topscorer i opgøret blev Benjamin Holm med otte scoringer, mens Niclas Buch scorede syv gange.

Kampen i tal

TM Tønder-HC Odense 27-25 (16-10)

TM Tønders mål: Benjamin Holm 8, Niclas Buch 7, Thomas Clausen 5, Mikkel Ebeling 5, Viktor Vlastos 1 og Theis Rasmussen 1. 

HC Odenses topscorer: Mikkel Søby 5

Udvisninger to minutter: TM Tønder 3 og HC Odense 2

Benjamin Holm, der her afslutter, blev topscorer med otte mål. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder slog lørdag HC Odense med 27-25. Foto: Flemming Andersen
TM Tønder vandt lørdag i Tønder Sport- og Fritidscenter. Foto: Flemming Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Med håb om en Ny Begyndelse

Annonce