Annonce
Læserbrev

Forliget røg i havnen

Annonce

Læserbrev: Det måske mest visionære udviklingsprojekt i Kolding Kommunes historie er røget i havnen.

Tænk at politisk fnidder, misforståelser og manglende kommunikation kan få det store visionære projekt til at kuldsejle.

Det er desværre et faktum, her efter at udspillet fra det selvbestaltede firkløver bestående af Enhedslisten, SF og Hanne Dam fik sat en kæp i hjulet i forligskredsen.

Herefter springer socialdemokraterne, kan vi konstatere, og hermed er visionen reelt død.

Det var en vision, der har været en del af Radikale Venstres politik i årevis, og vi var glade, da et samlet byråd bakkede op om det eneste rigtige, nemlig omdannelse af Kolding Havn og udvikling af Kolding by.

En ny og kommende vision har lange udsigter. Processen må starte forfra, og vi er sat år tilbage. Det nuværende byråd bliver aldrig en del af færdiggørelsen, hvad enten det bliver en både og løsning eller kun en "og" løsning.

ØV siger vi i Radikale Venstre, men vi vil naturligvis gå konstruktivt ind i den kommende proces og dialog, også med havnens virksomheder.

Når bølgerne har lagt sig oven på en politiks trælse udvikling, må vi i byrådet se hinanden i øjnene og få en snak om, hvordan vi fremover skal og vil samarbejde. De brede forlig er vigtigt.

Sådan en sag, som visionen om Kolding Havn, kan og må aldrig blive en del af en politisk mudderkastning og kan aldrig vedtages med et snævert flertal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

22-årig var blevet afhængig af at true småpiger til sex-optagelser: Jeg er glad for, jeg blev anholdt

Esbjerg

Redderne fra Ribe er fundet: Familien til tysk turist siger tak efter hjælp ved voldsomt hjertestop

Annonce