Annonce
Aabenraa

Formand for dyrskue: Det bliver en mærkelig sommer

Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa bliver ikke til noget i år. Arkivfoto: Søren Gylling
Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa er blandt de mange arrangementer, der bliver aflyst.
Annonce

Aabenraa: Formanden for Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, Jørgen Popp Petersen, fulgte spændt med, da statsminister Mette Frederiksen (S) holdt pressemøde mandag aften klokken 20.00. Han har hele tiden vidst, at coronavirussen kunne spænde ben for afviklingen af dyrskuet, og nu er det så en kendsgerning.

- Som jeg hører meldingen, så betyder det, at dyrskuet bliver aflyst. Umiddelbart ser det ud til, at alle større arrangementer bliver aflyst frem til august, siger Jørgen Popp Petersen.

Jeg har ikke noget belæg for at sige, om det er en rigtig beslutning, men det bliver en mærkelig sommer i år.

Jørgen Popp Petersen, Det Sønderjyske Fællesdyrskue

Annonce

Ikke nogen overraskelse

Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa skulle efter planen have fundet sted i weekenden den 29. og 30. maj, og selv om der ikke er lang tid til, har forberedelserne ikke kørt på højeste blus den sidste tid. Der har været en lurende aflysning i vente, selv om man havde håbet noget andet.

- Indtil nu har vi forberedt dyrskuet på en afdæmpet måde, og aflysningen kommer da heller ikke som et lyn fra en klar himmel. Nu skal alle udstillerne kontaktes, men de er nok alle klar over, hvad det drejer sig om, siger Jørgen Popp Petersen.

Formanden for Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa har svært ved at vurdere, om dagens politiske beslutning om at aflyse alle store arrangementer frem til august er den rigtige.

- Jeg har ikke noget belæg for at sige, om det er en rigtig beslutning, men det bliver en mærkelig sommer i år, og det gælder over det hele, siger Jørgen Popp Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Esbjerg

Retsordfører efter tilmelding af folketingsmedlem som sæddonor og huskøber: Chikane skal gøres strafbart

Annonce