Annonce
Kolding

Formand for velgørenhedsforening om enorm støtte til brødre, der mistede deres far: - Det viser, at folk gerne vil hjælpe der, hvor tingene er sværest

Star Wars-velgørenhedsforeningen Troopers for Charity rykker ud mange gange om året for at muntre udsatte børn og unge op. Da fasteren til de to små drenge i Hejls, der fornylig mistede deres far kun 35 år gammel, skrev og spurgte, om de ville komme på besøg til den ældstes fødselsdag, blev Star Wars-fansene rørt, fortæller formand Jesper Petersen, der her på billedet er nummer to fra højre. Privatfoto
Formanden for velgørenhedsforeningen Troopers for Charity, der iklædt Star Wars-kostume, kommer og overrasker to små drenge på den enes fødselsdag i næste uge, er imponeret over den støtte og opbakning, som koldingenserne har vist.

Kolding: - Folk er jo enestående.

Sådan lyder det fra Jesper Petersen, der er formand for den velgørende Star Wars-forening, Troopers for Charity, om den enorme støtte og opbakning fra koldingenserne til at give to små drenge, der for nylig mistede deres far, en fantastisk dag i næste uge, hvor den ældste af drengene fylder seks år.

På opfordring fra drengenes faster, Mie Holm Rasmussen, kommer en flok af Star Wars-tilhængerne i næste uge og overrasker drengene fra Hejls på seks års-fødselsdagen, og desuden kan tropperne - takket være en stor opbakning fra koldingenserne - diske op med et væld af gaver til både drengene og deres mor.

Annonce

Et Facebook-opslag fra Jesper Petersen forleden, hvor han spurgte, om nogen ville donere gaver, de kunne medbringe til drengene, har nemlig i den grad givet pote, og det er væltet ind med pengegaver og gavekort til alt fra solbriller, café- og restaurantbesøg, biografbilletter, pakkekalendere og gavekort til massage til drengenes mor.


Vi vil gerne komme og være deres superhelt for en dag og skabe lidt lys i mørket.

Jesper Petersen, fmd. for Troopers for Charity


- Den genopretter min tro på menneskeheden og viser, at folk gerne vil hjælpe der, hvor tingene er sværest. Interessen er stukket helt af, for det rører folk at høre om de to drenge, der har mistet deres far, siger Jesper Petersen.

Medlemmerne af foreningen Troopers for Charity har som mål at hjælpe udsatte børn og unge, og Jesper Petersen fortæller, at historien om de drenge i Hejls, hvis far 35-årige far døde i maj, rørte foreningens medlemmer meget, og de sagde straks ja til at rykke ud.

- Drengene har mistet deres superhelt, og vi vil gerne komme og være deres superhelt for en dag og skabe lidt lys i mørket. Jeg håber drengene kommer til at tænke tilbage på den dag og på, at der var mennesker, der ville dem det godt - og på, at det var rart, at der kom nogen ud, som havde lidt overskud, fortæller Jesper Petersen.

Han tilføjer, at medlemmerne af Troopers for Charity har fået lavet et stort graffitimaleri med to Star Wars-figurer, som de har med i gave, når turen går til Hejls senere på måneden.

Annonce
Navne For abonnenter

Alle kendte Holger, der nu runder 100 år: - Heldigvis fejler knoppen ikke noget

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Lokal politiker fik Hyballa-banner flået ned af kontrollører: - Min grænse går, når træneren bliver beskyldt for vold

Haderslev For abonnenter

Landdistriktsudvalget har det højeste fravær i Haderslev Kommune: Men udvalgene har generelt et højt fremmøde

Vejen

Adolf er en af kommunens ældste borgere: Antallet af ældre over 100 år er steget

Sønderborg For abonnenter

Brødre med succes: Omsætning i korn- og foderstofselskab er vokset eksplosivt med dem i spidsen

Varde For abonnenter

Succes i specialklassen: Nu er hunde de nye hjælpelærere

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sydjylland

Syd- og sønderjyske forældre siger farvel til folkeskolen til fordel for fri- og privatskoler

Haderslev

Efter oversvømmede gader: Nu advarer politiet - 'får du feber, skal du kontakte læge'

EfB

Hyballa: Jeg ville elske at arbejde med van der Vaart

Erhverv

Nystartet firma med gaderacer har solgt fire biler: - Vi går efter en slutspurt efter sommeren

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Karakterer: Forsvarer overbeviser igen, og midtbanemand ramte den lige i rumpetten

Aabenraa

Beboere savner plejehjemmets gæsteværelse

Annonce