Annonce
Aabenraa

Formand kørte ikke forgæves i Føtex

Formanden for ParaSport Aabenraa, Keld Matthiesen, fik næsten 10.000 kroner med sig hjem, da han besøgte varehuschefen i Føtex, Bo Wagner. Privatfoto

Aabenraa: Formanden for ParaSport Aabenraa, Keld Matthiesen, var for nogle dage siden i Føtex, og han gik bestemt ikke tomhændet hjem.

Kunderne i Føtex i Aabenraa har nemlig mulighed for at donere deres flaskepant til ParaSport, og det er der mange, der har valgt at gøre.

Denne gang kunne varehuschefen, Bo Wagner, overrække et beløb på ikke mindre end 9084 kroner.

Annonce

- Det var noget af en overraskelse, at beløbet var så højt. ParaSport Aabenraa vil godt have lov til at sende en stor tak til de kunder, der valgte at lade deres flaskepant gå videre til os. En lige så stor tak skal lyde til Føtex Aabenraa for at gøre det muligt for kunder at videresende deres flaskepant til ParaSport, siger Keld Matthiesen i en pressemeddelelse.

ParaSport er en forening, der henvender sig til personer med et handicap.

- Jeg er sikker på, at det vil bringe glæde blandt vores medlemmer. Pengene skal gå til at styrke fællesskabet. Når det igen er muligt at mødes under trygge rammer, vil vi bruge pengene på et fælles arrangement, siger Keld Matthiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce